Închide meniul

Prima decizie luată de Dan Petrescu după ce a refuzat naţionala României. Ce se întâmplă acum la CFR Cluj! Dezvăluirile făcute de Neluţu Varga

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 decembrie 2021, 16:27

Prima decizie luată de Dan Petrescu după ce a refuzat naţionala României. Ce se întâmplă acum la CFR Cluj! Dezvăluirile făcute de Neluţu Varga

Dan Petrescu a refuzat postul de selecţioner al României

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Mai mult, patronul ardelenilor a anunţat şi care a fost prima decizie luată de Dan Petrescu după ce a decis să rămână în Gruia. S-a apucat deja de făcut lista de transferuri şi se pregăteşte pentru perioada de mercato. Opt puncte are avans CFR Cluj faţă de principala urmăritoare FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima decizie luată de Dan Petrescu după ce a decis să rămână la CFR Cluj

S-au liniștit lucrurile, Dan Petrescu nu pleacă nicăieri. Acum face lista de achiziții pentru la iarnă. Nu s-a pus problema de bani, de clauză de reziliere. Dan vrea să continue la CFR Cluj și să luăm un nou titlu.

Vrem să-i aducem jucătorii pe care-i dorește cât mai repede, ca să-i aibă în cantonamentul din Spania. Nu vor fi doar veniri, avem făcută și lista de plecări, iar pe ea sunt în acest moment 12 jucători„, a declarat Neluțu Varga pentru fanatik.ro.

Citește și:

Şedinţă de urgenţă la FRF după ce Dan Petrescu a refuzat România

Federaţia Română de Fotbal a convocat o şedinţă de urgenţă după ce Dan Petrescu a refuzat echipa naţională. Cel mai probabil, FRF va anunţa şi noul selecţioner, primul pe listă fiind Adrian Mutu.

Burleanu nu a vrut să plătească clauza de reziliere a lui Dan Petrescu şi Bursucul rămâne antrenorul lui CFR Cluj. Astfel, drumul este liber pentru „Briliant”.

Reclamă

Adrian Mutu va debuta la echipa națională abia la sfârșitul lunii martie. Primele meciuri oficiale vor avea loc tocmai în iunie, în Liga Națiunilor.

Reacţia lui Cristi Balaj după ce Dan Petrescu a refuzat România

În urma discuţiilor purtate azi, clubul şi Dan Petrescu au decis să continue împreună proiectul început la CFR. Ne bucurăm şi suntem fericiţi. Avem încredere şi Dan Petrescu este un om de cuvânt”, a spus Balaj, după întâlnirea de azi cu Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dan Petrescu l-a refuzat pe Răzvan Burleanu
  • Ce se întâmplă la CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și