Închide meniul

Prima lovitură pregătită de Adrian Mutu la Rapid. Antrenorul surpriză care ar putea să-i devină secund, după ce fanii l-au alungat pe Eduard Stăncioiu

Alexandru Ivan Publicat: 5 martie 2022, 10:19

Prima lovitură pregătită de Adrian Mutu la Rapid. Antrenorul surpriză care ar putea să-i devină secund, după ce fanii l-au alungat pe Eduard Stăncioiu

Adrian Mutu şi-a desemnat urmaşul de la naţională

Adrian Mutu este antrenorul Rapidului | Hepta

  • Prima lovitură pregătită de Adrian Mutu la Rapid
  • Antrenorul surpriză care ar putea să-i devină secund, după ce fanii l-au alungat pe Eduard Stăncioiu

Adrian Mutu a rămas cu un singur secund, Bogdan Pătrașcu, dar vrea alături de el încă unul. Favorit să se alăture staff-ului „Briliantului” ar fi Mihai Ianovschi, care și-a dat demisia recent de la FC Argeș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu își caută secund la Rapid

Spre deosebire de Stăncioiu, Ianovschi n-ar avea probleme cu fanii Rapidului. El a fost secundul lui Dan Alexa în sezonul 2015-2016, când giuleștenii au obținut promovarea în Liga 1.

Potrivit sursei citate, mutarea s-ar putea face săptămâna viitoare. Ianovschi și-a dat demisia de la FC Argeș la începutul lunii februarie, la presiunea conducerii. A lucrat acolo în tandem cu Andrei Prepeliță, reușind să-i salveze pe piteșteni de la retrogradare în sezonul trecut.

Reclamă

Din staff-ul tehnic al lui Adrian Mutu la Rapid vor face parte Roberto Buerrero (preparator fizic), Ciprian Niță (analist video), fiul fostului jucător al Rapidului, Puiu Niță, și Mihai Nădăban (antrenor de portari) care a rămas la echipă din vechiul staff.

Eduard Stăncioiu a plecat de la Rapid, după un antrenament și jumătate

Suporterii giuleșteni s-au înfuriat când au aflat că fostul portar de la FCSB va veni alături de Adrian Mutu pe banca tehnică. Fanii Rapidului au contestat vehement decizia și chiar au mers la antrenamentul de joi, pentru a-i cere lui Stăncioiu să plece.

Reclamă

„Da, am fost la antrenament azi, am făcut ședința video cu băieții și am rămas să așez lucrurile pentru mâine. Am înțeles că au fost suporterii la antrenament, într-adevăr. Nu prea aparțin spațiului public. Am văzut că s-au referit la contul de Facebook, nu am niciun cont de Facebook. Singurul cont din spațiul public este cel de Instagram.

Însă faptul că am venit la Rapid s-a datorat faptului că îmi doresc să fiu alături de Adi (n.r. – Mutu). El şi-a dorit foarte mult să lucrăm împreună şi să facem o muncă profesionistă. Să câştigăm meciuri, să ajutăm. Nu sunt genul de om care să mă cramponey de un post şi să merg într-un loc în care nu sunt dorit.

Consider că am caracter, că am tărie. Fac asta doar din pasiune şi pentru a realiza lucruri. În carieră mi-am dorit să câştig trofee, cu posibilităţile mele. Mi-aş fi dorit să am o discuţie faţă în faţă, bărbătească, cu suporterii, atâta timp cât pot să ţină un dialog civilizat. Nu vreau să creez discuții și presiune. Din respect pentru echipă și pentru Adi, mă voi retrage. Am avut o discuție cu el și, pentru liniștea lui și a echipei, am decis să nu îl însoțesc în această aventură la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii exagerează foarte mult și nu știu care sunt acuzele și nici nu mă interesează. Credeți că un suporter trebuie să fie antrenorul echipei? Eu nu plec din cauza suporterilor. Plec numai pentru binele lui Mutu și binele clubului unde am făcut un antrenament și jumătate.”, a spus Eduard Stăncioiu, pentru digisport.ro.

Doar șase meciuri are Eduard Stăncioiu la FCSB, în perioada 2016-2018. El și-a petrecut marea majoritate a carierei la CFR Cluj, unde a adunat aproape 100 de meciuri și a cucerit trei titluri de campion.

Citește și:

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu