Închide meniul

Prima reacție a jucătorului eliminat pentru insulte rasiste, în Astra – Petrolul. „Eu n-am înjurat!”

Alexandru Ivan Publicat: 31 octombrie 2021, 16:34

Prima reacție a jucătorului eliminat pentru insulte rasiste, în Astra – Petrolul. „Eu n-am înjurat!

Jucatorul acuzat de rasism şi-a aflat pedeapsa

captură Digi Sport

  • Scandal la Astra – Petrolul 1-2
  • Prima reacție a jucătorului eliminat pentru insulte rasiste

Fotbalistul Astrei a oferit o primă reacție după scandalul de la Giurgiu. Giuroiu susține că este nevinovat și că, de fapt, altcineva l-ar fi atacat verbal pe fotbalistul celor de la Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacție a lui Tiberiu Giuroiu, după scandalul de rasism din Astra – Petrolul

„Ați văzut și dumneavoastră faza, am fost faultat, cei de pe margine, aflați la încălzire, au sărit cu injurii. Arbitrul a crezut că eu… și asta a fost. Eu n-am înjurat, cei de pe margine au înjurat. Să se dea faza și să audă dacă am înjurat sau nu. Am încercat să vorbesc cu arbitrul, dar degeaba. Tușierul m-a indicat pe mine.

Eu cred că, dacă am fi rămas în formulă completă, am fi făcut un meci mult mai bun și cred că am fi adus un punct sau chiar trei puncte. Încercăm să afirmăm, pentru că suntem tineri.

Reclamă

Nu știu ce o să fie la Comisia de Disciplină. Nu am primit de foarte mult timp bani, nu pot să zic exact. Toată lumea știe că sunt probleme la noi. Ni se spune mereu ‘urmează, urmează'”, a spus Tiberiu Giuroiu, potrivit digisport.ro.

Scandal de rasism la Astra – Petrolul 1-2

Totul s-a întâmplat în minutul 35, atunci când, după un duel între cei doi, Diarra și-a ieșit din minți și s-a creat un meleu la colțul terenului, cu fotbaliști ai ambelor echipe.

Reclamă

Sorin Vădana, arbitrul partidei, s-a sfătuit cu asistentul care se afla la câțiva metri de cei doi, și acesta a luat decizia să îl elimine direct pe jucătorul Astrei. Diarra a primit și el un cartonaș galben pentru reacția avută.

În cele din urmă, Petrolul a câștigat meciul cu 2-1. Cebotaru și Buia au înscris pentru liderul din Liga 2, în timp ce golul Astrei a fost reușit de Danciu.

După 2-1 cu Astra, Petrolul a ajuns la 10 victorii la rând în Liga 2 și e lider detașat, cu 33 de puncte. De cealaltă parte, Astra, de punctată în startul sezonului, este pe locul 19.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” 18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj - Petrolul 1-2
Liga 1 • 14 apr., 0:10
Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine”
Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul!
Liga 1 • 13 apr., 23:55
Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă
U Cluj - Petrolul 1-2. "Lupii galbeni" au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve!
Liga 1 • 13 apr., 23:30
U Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve!
Laszlo Balint, noul antrenor de la Petrolul
Liga 1 • 7 apr., 19:42
Laszlo Balint, noul antrenor de la Petrolul! Începe revoluția la echipa din Ploiești, după 0-4 cu Voluntari
Florin Pîrvu, cu lacrimi în ochi după ce şi-a umilit fosta echipă!
Liga 1 • 6 apr., 20:23
Florin Pîrvu, cu lacrimi în ochi după ce şi-a umilit fosta echipă! Mesaj ferm despre Petrolul în lupta pentru rămânerea în Liga 1