Închide meniul

Prima reacţie a lui Adrian Mititelu Jr., după ce Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova 1948: „Într-o săptămână am perfectat totul!” Transferuri anunţate de olteni

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2021, 8:24

Prima reacţie a lui Adrian Mititelu Jr., după ce Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova 1948: „Într-o săptămână am perfectat totul! Transferuri anunţate de olteni

Facebook

Transferuri de 5 stele la FC U Craiova

  • Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova 1948
  • Ce a spus Adrian Mititelu Jr.

Prima reacţie a lui Adrian Mititelu Jr. după ce Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova 1948 nu s-a lăsat aşteptată. „Briliantul” a semnat un contract pe 2 ani cu Craiova lui Mititelu.
Adrian Mutu a semnat contractul cu FC U Craiova 1948 într-un hotel din Bucureşti, acolo unde au avut loc ultimele negocieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacţie a lui Adrian Mititelu Jr, dup[ ce Mutu a semnat cu FC U Craiova 1948

Au fost câteva chestii de pus la punct, la negocieri, dar nu cerințe ieșite din comun. Într-o săptămână am perfectat totul. Nu ne-a cerut jucători, nu e vorba despre așa ceva.

Conducerea și antrenorul se consultă în legătură cu perioada de transferuri. Evident că vom întări echipa în perioada următoare, vor veni fotbaliști. Când vom bate palma cu vreun jucător, veți afla pe site-ul clubului.

Reclamă

Sper să facem cât mai multe puncte în noul sezon și să ne apropiem de primele poziții ale clasamentului. Va fi un an greu, ne vom bate cu multe echipe care dispun de un buget mare. Vrem să facem un campionat bun pentru o nou-promovată”, a declarat Mititelu Jr. pentru gsp.ro.

Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova 1948

Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova! Contractul a fost parafat la un hotel din Bucureşti, unde Adrian Mititelu jr. a purtat ultimele negocieri cu antrenorul în vârstă de 41 de ani.

Reclamă

„Adrian Mutu este noul antrenor al Fotbal Club Universitatea Craiova 1948. ‘Briliantul’ a semnat un contract pe 2 ani cu Ştiinţa! Bun venit, Adi!”, a transmis clubul oltean pe contul de Facebook.

Adrian Mutu, experienţă limitată ca antrenor

Adrian Mutu a fost instalat pe banca selecționatei de tineret în ianuarie 2020. „Briliantul” a strâns 7 meciuri la conducerea tricolorilor mici. Bilanțul său este unul pozitiv: 3 victorii, 3 remize și o singură înfrângere

Mutu a debutat ca antrenor la FC Voluntari, în 2018. El a reușit atunci să-i salveze pe ilfoveni de la retrogradare, câștigând cu 4-1 la general barajul împotiva Chindiei Târgoviște. „Briliantul” a mai stat şi pe banca lui Al Wahda U21.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta iubită a "Prinţişorului Craiovei"
Diverse • 21 mart., 13:00
FOTO
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta „Prinţişorului Craiovei”
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”