Închide meniul
EXCLUSIV

Prima reacţie a lui Flavius Stoican după ce s-a despărţit de FC U Craiova. „Nu vreau să intru în amănunte. Vreau să plec cu fruntea sus”

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2021, 14:56

Reclamă
Prima reacţie a lui Flavius Stoican după ce s-a despărţit de FC U Craiova. „Nu vreau să intru în amănunte. Vreau să plec cu fruntea sus

Flavius Stoican, aproape de demitere

Hepta

„Despărţirile sunt ceva nornal, noi societatea, ne hrănim cu dramatism. M-am despărţit amiabil, am fost chemat să ajut, lucru pentru care îi mulţumesc domnului Mititelu. Am venit, am muncit, am vrut să construiesc din mers, dar atât s-a putut. Restul e istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican, OUT de la FC U Craiova 1948: Nu vreau să intru în amănunte. Vreau să plec cu fruntea sus

Eu vorbesc despre mine, fotbalul e viaţa mea, e aerul meu. Sunt foarte atent la toate detaliile, ceea ce priveşte lotul de jucători. Sunt egali jucătorii, iau deciziile corecte cu fotbalul. Nu vreau să intru în amânunte. Vreau să plec cu fruntea sus.

Am rămas în relaţii foarte bune, de-aia le-am şi mulţumit. Putem avea opinii diferite. Eu am venit cu tot sufletul. Nu regret nimic. Nu îmi pare rău de deciziile pe care le iau. Nu am discutat în ultima perioadă cu Adrian Mititelu. Mi s-a transmis să încheiem pe cale amiabilă şi asta am făcut”, a spus Stoican, pentru Antena Sport.

Adrian Mititelu l-a dat afară pe Flavius Stoican

Conform gsp.ro, totul ar fi început de la meciul din Cupă cu Sepsi, pierdut cu 1-0. Atunci, Mititelu i-ar fi trasat anumite cerinţe antrenorului, iar acestea nu le-a respectat, nefolosind jucători ceruţi de patron. Mai mult, acesta nu a pus pe teren nici sistemul.

Sursa citată susţine că, după antrenamentul din această după-amiază, oltenii vor încerca să se despartă amiabil de antrenorul venit pe banca lui FC U Craiova 1948 pe 6 octombrie.

Reclamă
Reclamă 4

Stoican a stat pe banca lui FC U Craiova 1948 4 meciuri până acum, trei în Liga 1 şi unul în Cupă. Pe lângă eliminarea cu Sepsi (0-1), el a mai înregistrat o victorie (2-0 cu Gaz Metan), un eşec cu UTA (0-1) şi un egal cu Rapid (0-0).

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

21:42

FotoTricolorii au început antrenamentele pentru România – Olanda! Cum se pregătesc elevii lui Edi Iordănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și