Închide meniul
Foto

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce nepotul său, Lucian Becali, a bătut un spectator la meciul FCSB – Universitatea Craiova

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2022, 11:27

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce nepotul său, Lucian Becali, a bătut un spectator la meciul FCSB – Universitatea Craiova

FCSB - Universitatea Craiova 0-2 | Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, implicat într-o bătaie la meciul de pe Arena Națională

As.ro

Gigi Becali a oferit prima reacție după scandalul uriaș de la meciul FCSB – Universitatea Craiova 0-2, în care a fost implicat nepotul său, Lucian Becali. Latifundiarul din Pipera a spus că nu răspunde pentru acțiunile lui Lucian și că acesta nu mai este nepotul său favorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Becali a fost implicat într-un scandal monstru la meciul FCSB – Universitatea Craiova, scor 0-2, iar primele imagini au fost oferite de Antena Sport.

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce nepotul său, Lucian Becali, a bătut un spectator la meciul FCSB – Universitatea Craiova

Nepotul lui Gigi Becali a fost surprins în timp ce lovea cu sălbăticie un spectator, în zona VIP a Arenei Naționale.

Prima reacție a lui Lucian Becali, după ce a bătut un spectator la meciul FCSB – Universitatea Craiova. Ce a spus nepotul lui Gigi Becali

Gigi Becali a oferit prima reacție după incidentele șocante de la partida disputată aseară. Patronul FCSB-ului a spus că nu răspunde pentru Lucian Becali și că l-a scos de pe lista favoriților săi.

Reclamă

“Eu nu răspund de nepoții mei. Eu răspund doar pentru mine și familia mea. Nu e nepotul meu favorit. Dacă face incidente nu poate fi nepotul meu preferat.

Pentru mine preferați sunt cei cuminți, care își văd de treaba lor. Dacă faci incidente, nu mai ești preferat. E treaba lui.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Ce a spus Lucian Becali după ce a bătut un spectator la meciul FCSB – Universitatea Craiova

Lucian Becali a oferit o primă reacție în mediul online, spunând că nu susține violența și că astfel de comportament nu îl caracterizează în mod normal.

Reclamă 4 / 0/3

“Mea Culpa (trad. – Greșeala mea). Aș vrea pe această cale să ofer scuzele mele suporterului cu care am fost implicat într-o altercație din timpul meciului.

Aș vrea să ofer scuze tuturor suporterilor fotbalului și în general ai sportului, această atitudine violentă NU mă caracterizează chiar deloc și este inacceptabilă,  indiferent dacă am fost provocat sau nu.

Violența, în toate formele ei, NU trebuie să aibă loc în societatea din ziua de astăzi și din mileniul în care trăim. Întotdeauna am avut o atitudine prietenoasă și deschisă cu oamenii, dar câteodată din cauza conjuncturii și provocărilor mai greșim, NU mă simt mândru ci dimpotrivă, îmi este rușine cu genul acesta de comportament și nu îmi face cinste!

Stadioanele și sportul în general trebuie să unească oamenii în pace,dragoste și respect reciproc pentru sportivi și pentru iubitorii sportului,  NU pentru violență și alte manifestări nepotrivite .

Pace & dragoste”, a scris Lucian Becali, pe contul de Facebook.

Lucian Becali, scene şocante! A fost implicat într-o bătaie generală

Scene şocante pe Arena Naţională, la FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Un suporter a fost lovit cu bestialitate de mai mulţi fani, în zona VIP a stadionului. Nici intervenţia stewarzilor nu i-a calmat pe scandalagii.

Mai mulţi bărbaţi au continuat să lovească un tânăr, deşi acesta era căzut pe scaune. Conform imaginilor obținute în exclusivitate de AS.ro, printre bărbaţii violenţi a fost și Lucian Becali, nepotul favorit al lui Gigi Becali.

Reclamă

Pe imagini se poate vedea cum Lucian Becali este unul dintre bărbaţii care îl lovesc pe suporterul căzut pe scaune, deşi acesta nu mai avea o atitudine agresivă şi, în acel moment, era într-o postură defensivă. În imagini apare nepotul lui Gigi Becali cum îl lovește cu pumnii pe suporter.

De la ce ar fi pornit scandalul în care a fost implicat nepotul lui Gigi Becali

Conform celor de la orangesport.ro, scandalul ar fi pornit după ce grupul din care făcea parte şi nepotul lui Gigi Becali ar fi aruncat cu sticle în prietena bărbatului agresat. Incidentul în care bărbatul a fost lovit s-a fi produs în finalul partidei dintre FCSB și Universitatea Craiova, pierdută cu 0-2 de „roș-albaștri”.

Recomandări
  • Lucian Becali a bătut un spectator la meciul FCSB – Universitatea Craiova 0-2
  • Prima reacție a lui Gigi Becali, după scandalul în care a fost implicat nepotul său

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și