Închide meniul

Prima reacţie a lui Gigi Mulţescu după demisia lui Jerry Gane. "Trebuie să rezolv probleme legate de echipa cu care să lucrez"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 martie 2021, 10:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Prima reacţie a lui Gigi Mulţescu după demisia lui Jerry Gane. "Trebuie să rezolv probleme legate de echipa cu care să lucrez"

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Gigi Mulţescu e aproape de Dinamo

"Aștept să văd ce se va întâmpla. Dacă sunt pregătit? Mereu sunt pregătit și dispus să ajut Dinamo. Acum trebuie să rezolv probleme legate de echipa cu care să lucrez, îmi caut staff și aștept să văd decizia finală. Înțeleg că sunt mai mulți antrenori pe lista celor doriți”, a declarat Gigi Mulțescu pentru ProSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Mulţescu a mai fost aproape de Dinamo

Gigi Mulţescu a mai fost aproape de Dinamo în această stagiune, în două rânduri. Prima oară, atunci când Cosmin Contra a plecat din Ştefan cel Mare, dar şi după ce Viitorul s-a impus cu 5-0.

Primul mandat al lui Mulţescu la Dinamo a fost în 1990, iar ultimul s-a încheiat chiar în acest an, când i-a lăsat locul lui Contra, după sosirea acţionarilor spanioli la cârma echipei.

Pablo Cortacero nu renunţă la Dinamo

Chiar dacă fanii din Doar Dinamo Bucureşti s-au înţeles deja cu Gigi Mulţescu, Pablo Cortacero ar putea reveni în forţă la club. Pe 18 martie, Pablo Cortacero va reveni în România pentru a se prezenta la Tribunalul Bucureşti, unde se va judeca procesul în urma căruia acesta speră să redevină președinte al CA la Dinamo.

Reclamă

"Vin în România cu un singur gând. Să preluăm puterea în club pe care n-ar fi trebuit să o pierdem niciodată și să facem din Dinamo un club mare, stabil financiar. Voi fi prezent la Tribunalul București", a declarat Cortacero, pentru Fanatik.

"Vreau să precizez absolut că, în calitate de acționar majoritar al societății FC Dinamo București 1948, NU mă interesează și NU voi efectua niciun proces de negociere pentru vânzarea acțiunilor care reprezintă 72,8% din capitalul social.", se arată în comunicatul lui Cortacero.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și