Închide meniul

Prima reacţie a lui Ionuţ Negoiţă, după ce a vândut Dinamo: "Mi s-au părut oameni serioşi! Acum să vedem cât vor să investească"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 august 2020, 16:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Prima reacţie a lui Ionuţ Negoiţă, după ce a vândut Dinamo: "Mi s-au părut oameni serioşi! Acum să vedem cât vor să investească"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Ionuţ Negoiţă

"Eu nu mai deţin de mult acţiuni. Era o societate care deţinea acţiunilor şi spaniolii au cumpărat acea societate. În jur de 70 la sută din acţiuni. Suporterii aveau drept de veto, m-am rugat de aproape un an să le cesionez acţiunile şi nu aveau curaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Societatea are baza Săftica, două terenuri de iarbă, o clădire pe care am renovat-o şi sală de sport. Mai sunt ceva maşini, ceea ce poate avea un club. Mi s-au părut oameni serioşi. De avut au bani, acum să vedem cât vor să investească", a spus Ionuţ Negoiţă la Digisport.

Negoiţă: "Nu există posibilitatea ca DDB să se opună tranzacţiei"

Negoiţă mai spune că suporterii dinamovişti nu se pot opune tranzacţiei, în cazul în care aceştia nu se vor înţelege cu spaniolii. În cel mai rău caz, ibericii vor trebui să plătească o penalizare. 

"Nu există posibilitatea ca DDB să se opună tranzacţiei. Există o penalitate, dar spaniolii şi-au asumat-o. Evident că vor să cumpere tot clubul. Le-am zis: luaţi voi Dinamo cu totul şi faceţi voi discuţiile cu potenţialii cumpărători. Nu au vrut, nu au avut curaj. Obiectivul e ca Dinamo să supravieţuiască şi să facă performanţă", a mai spus Negoiţă. 

Negoiţă mai spune că spaniolii vor avea viaţă grea la Dinamo, dacă lucrurile nu merg pe un drum bun. 

Reclamă

"E cel mai greu club din România, are cei mai mulţi duşmani. Am luat un club din faliment şi l-am pus pe picioare. E clubul meu de suflet. Sperăm să fie bine. Ştiu că oamenii care sunt prin zona respectivă se ocupă şi de imobiliare. Ştiu că a fost implicat de la bun început Ţălnar şi Dorin Şedrean", a spus Negoiţă. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și