Închide meniul
Foto

Prima reacție a lui Lucian Becali, după ce a bătut fără milă un spectator! Ce a spus nepotul lui Gigi Becali, după scenele șocante de pe Arena Națională

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2022, 10:05

FCSB - Universitatea Craiova 0-2 | Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, implicat într-o bătaie la meciul de pe Arena Națională

Captură As.ro

  • Prima reacție a lui Lucian Becali, după ce a bătut un spectator la meciul FCSB – Universitatea Craiova
  • Ce a spus nepotul lui Gigi Becali

Lucian Becali a oferit o primă reacție după ce a bătut fără milă un spectator la finalul meciului FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Nepotul lui Gigi Becali și-a cerut iertare în mod public, explicând că astfel de comportament nu îl caracterizează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Becali și-a cerut scuze public după ce a fost implicat într-o bătaie la finalul meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova, scor 0-2.

Prima reacție a lui Lucian Becali, după ce a bătut un spectator la meciul FCSB – Universitatea Craiova. Ce a spus nepotul lui Gigi Becali

Nepotul lui Gigi Becali a bătut grav un spectator, în zona VIP a Arenei Naționale, iar primele imagini v-au fost oferite în exclusivitate de Antena Sport. (VEZI GALERIA FOTO DE JOS)

Reclamă

Lucian Becali a oferit o primă reacție în mediul online, spunând că nu susține violența și că astfel de comportament nu îl caracterizează în mod normal.

“Mea Culpa (trad. – Greșeala mea). Aș vrea pe această cale să ofer scuzele mele suporterului cu care am fost implicat într-o altercație din timpul meciului.

Reclamă

Aș vrea să ofer scuze tuturor suporterilor fotbalului și în general ai sportului, această atitudine violentă NU mă caracterizează chiar deloc și este inacceptabilă,  indiferent dacă am fost provocat sau nu.

Violența, în toate formele ei, NU trebuie să aibă loc în societatea din ziua de astăzi și din mileniul în care trăim. Întotdeauna am avut o atitudine prietenoasă și deschisă cu oamenii, dar câteodată din cauza conjuncturii și provocărilor mai greșim, NU mă simt mândru ci dimpotrivă, îmi este rușine cu genul acesta de comportament și nu îmi face cinste!

Stadioanele și sportul în general trebuie să unească oamenii în pace,dragoste și respect reciproc pentru sportivi și pentru iubitorii sportului,  NU pentru violență și alte manifestări nepotrivite .  

Reclamă

Pace & dragoste”, a scris Lucian Becali, pe contul de Facebook.

Lucian Becali, scene şocante! A fost implicat într-o bătaie generală

Scene şocante pe Arena Naţională, la FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Un suporter a fost lovit cu bestialitate de mai mulţi fani, în zona VIP a stadionului. Nici intervenţia stewarzilor nu i-a calmat pe scandalagii.

Mai mulţi bărbaţi au continuat să lovească un tânăr, deşi acesta era căzut pe scaune. Conform imaginilor obținute în exclusivitate de AS.ro, printre bărbaţii violenţi a fost și Lucian Becali, nepotul favorit al lui Gigi Becali.

Pe imagini se poate vedea cum Lucian Becali este unul dintre bărbaţii care îl lovesc pe suporterul căzut pe scaune, deşi acesta nu mai avea o atitudine agresivă şi, în acel moment, era într-o postură defensivă. În imagini apare nepotul lui Gigi Becali cum îl lovește cu pumnii pe suporter.

De la ce ar fi pornit scandalul în care a fost implicat nepotul lui Gigi Becali

Conform celor de la orangesport.ro, scandalul ar fi pornit după ce grupul din care făcea parte şi nepotul lui Gigi Becali ar fi aruncat cu sticle în prietena bărbatului agresat. Incidentul în care bărbatul a fost lovit s-a fi produs în finalul partidei dintre FCSB și Universitatea Craiova, pierdută cu 0-2 de „roș-albaștri”.

Reclamă