Închide meniul

Prima reacție după noile infectări cu coronavirus din fotbalul românesc. "Nu vreau să iau în calcul această ipoteză"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2020, 10:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:50

Prima reacție după noile infectări cu coronavirus din fotbalul românesc. "Nu vreau să iau în calcul această ipoteză"

Andrei Cristea este dublu campion al României

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Moldovenii nu știu dacă vor debuta cu întârziere în noul sezon. Și ei au avut probleme din cauza pandemiei. Luna trecută, Cabral a fost testat pozitiv cu scurt timp înaintea duelului cu Academica Clinceni. A ieșit negativ la retestare și a fost titular la nici 24 de ore distanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cristea nu își dorește amânarea meciului cu Chindia

"Eu n-aș vrea să iau în calcul această ipoteză. Noi ne-am pregătit foarte bine în această mini-perioadă și ne dorim din tot sufletul să jucăm. Ne dorim să începem cu trei puncte, este primul meci acasă. Contează foarte mult pentru elan. Avem un antrenor nou, care are nevoie de rezultate.

Este foarte important ca, la început de competiție, lucrurile să fie clare. Toată lumea să știe ce are de făcut, ce va pierde. În momentul în care vor apărea probleme să se judece în funcție de regulament. A fost o stare generală de debandadă, dar este de înțeles pentru că nimeni nu a fost pregătit pentru un astfel de moment. E important pentru noi că nu am avut niciun caz", a declarat atacantul lui Poli Iași, Andrei Cristea, la o conferință de presă.

Chindia Târgoviște așteaptă avizul DSP pentru a putea face deplasarea la Iași. Conform noului protocol medical, meciurile din Liga 1 se pot amâna o singură dată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și