Închide meniul

Primarul din Iași a făcut praf echipa lui Daniel Pancu: “Când îi prind pe-ai noștri, îi ard de le sună apa în cap! Poli este “lanterna roșie” din Liga 1

Alexandru Ivan Publicat: 25 ianuarie 2021, 18:33

Primarul din Iași a făcut praf echipa lui Daniel Pancu: “Când îi prind pe-ai noștri, îi ard de le sună apa în cap! Poli este “lanterna roșie” din Liga 1

Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

Mihai Chirică

  • Poli Iași este pe ultimul loc în Liga 1
  • Echipa lui Pancu are cea mai slabă defensivă din campionat

„Misiunea mea ca primar e să fac săli de sport, să le fac terenuri de sport elevilor, bazine de înot copiilor, să susțin cât îmi permite legea tot ce pot. Cei care au salarii de 4, 5, 10.000 de euro pe lună trebuie să joace fotbal. Altfel, să nu-și ia salariul! Îi dai banii unui cetățean când la sfârșitul lunii a realizat ce trebuia ca să încaseze salariul”, a spus Mihai Chirica într-o conferință de presă, la doar o zi după ce primarul a fost atacat cu iaurt. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Chirică: “N-au scos nici măcar un punct pe etapă” 

“Dacă eu nu-mi fac treaba la primărie, dacă mă împiedic pe scări, dorm pe mine, să nu-mi iau salariul, eu așa zic! Dacă noi am plătit aproape 4 milioane de lei pentru acest club și au 14 puncte sau 17, câte au, din 18 sau 19 etape, asta înseamnă că n-au scos nici măcar un punct pe etapă! Au încasat cele mai multe goluri din campionat”, a mai spus edilul din Iași. 

Poli Iași este pe ultimul loc in acest sezon de Liga 1. Echipa pregătită de Daniel Pancu are cea mai slabă defensiva din campionat, cu 39 de goluri încasate în 18 etape. Formația ieșeană are doar patru victorii în Liga 1 și cele mai multe înfrângeri, 11, la egalitate cu FC Voluntari. 

Reclamă

 Mihai Chirică, dezlănțuit la adresa lui Poli Iași 

"Să mă lase! Așa pot să iau și eu bătaie. Stau și eu și iau bătaie cu 4-0. La vârsta mea, și la cât știu eu despre fotbal. Iau și eu bătaie de la Voluntari, Chindia, tot felul de echipe. Mă uit pe hartă și mă ia capul! Eram bun la geografie, dar nu văd vreo capitală regională sau vreun oraș mare. Sunt niște comune care gravitează în jurul unor orașe. Când îi prind pe-ai noștri, îi ard de le sună apa în cap!”, a acuzat Mihai Chirică. 

Poli Iași are doar 15 puncte după primele 18 etape. Formatia ieșeană a pierdut mai mulți jucatori importanți în vara trecută, precum Kevin Luckassen sau Răzvan Grădinaru, iar Daniel Pancu nu a reușit să redreseze situația.  

Reclamă

Fostul antrenor al Rapidului a fost instalat pe banca lui Poli Iași pe 10 august 2020.  În ultima etapă, elevii săi au perdut cu 1-2 în fața lui Gaz Metan Mediaș.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21
Echipa naţională • 26 mart., 16:54
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21! „Eroul” naţionalei, copleşit de emoţii: „Mi-a marcat cariera!”
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Lotul României U21 pentru meciul cu Armenia! Cu cine "atacă" selecţionerul Daniel Pancu primul loc în grupă
Echipa naţională • 16 mart., 13:22
Lotul României U21 pentru meciul cu Armenia! Cu cine „atacă” selecţionerul Daniel Pancu primul loc în grupă
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Oţelul - Poli Iaşi 1-1
Liga 1 • 11 mart., 21:54
Oţelul – Poli Iaşi 1-1. Ultimul meci din sezonul regular s-a încheiat cu o remiză. Dorinel Munteanu a revenit pe bancă