Închide meniul

Primul atacant dispus să vină la FCSB: "Sunt deschis la oferte"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2020, 5:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Primul atacant dispus să vină la FCSB: "Sunt deschis la oferte"

Sportul Botoșani

Marko Dugandzic, dispus să plece de la FC Botoșani. Ce oferte a primit atacantul croat

Gigi Becali a anunţat că o să aducă un atacant la echipă, iar golgheterul de la Botoşani poate fi soluţia căutată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eu n-am planuri de plecare, vreau să joc aceste meciuri care au rămas, să jucăm în cupele europene. Vom vedea ce e mai bine pentru mine și pentru club. Eu sunt deschis la oferte, dar eu trebuie să mă concentrez acum pe ce e aici. Marius Croitoru m-a ajutat foarte mult, poate pleacă el, poate plec eu, vom vedea, acum nu vreau să mă gândesc la viitor," a declarat Dugandzic după meci la Digi Sport.

Botoșani i-a fixat prețul lui Dugandzic

Marius Croitoru susține că Marko Dugandzic și Koljic sunt cei mai compleți atacanți din ultimii zece ani din Liga 1. De asemenea, el susține că prețul corect al vârfului croat ar fi la 1.500.000 de euro.

”Ne apropiem de ritmul nostru de joc, n-am ce să le reproșez băieților. În două săptămâni ai trei antrenamente, mâine plec la București și ajung vineri la Mediaș. Am întâlnit o echipă bună, dar puteam să obținem mai mult.

Am jucat mai bine în repriza secundă, dar din păcate am luat un gol dintr-o centrare. Sunt greșeli care ne costă, dar asta e, nu avem ce face. A fost un duel între cei mai buni atacanți din România. Dugandzic și Koljic sunt cei mai compleți atacanți din ultimii zece ani, poate exagerez eu, dar așa cred. Nu se știe ce va urma din vară. Dacă va avea această formă, atunci probabil va veni oferta. Dacă prețul va fi corect, atunci domnul Iftime va lua decizia, dar sunt șanse să plece.

Reclamă

Am avut o ofertă din spațiul ex-sovietic pentru Dugandzic. Minim 1.5000.000 de euro este prețul corect pentru Dugandzic, un atacant care marchează meci de meci”, a spus Croitoru după meciul cu Craiova la Digi Sport.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și