Închide meniul

Primul meci cu spectatori din Liga 1?! DSP Arad susţine că UTA poate avea fani în tribune

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 august 2020, 14:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:49

Primul meci cu spectatori din Liga 1?! DSP Arad susţine că UTA poate avea fani în tribune

Mediafax Foto / Ciprian Petcut via Hepta

DSP Arad a anunţat că UTA ar putea avea spectatori în tribune

Directorul Direcției de Sănătate Publică din Arad, Horea Timiş, a anunțat că meciurile celor de la UTA, de pe noul stadion, ar putea fi vizionate de 500 de spectatori, urmând să fie respectate toate normele de siguranță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Da, 500 de persoane. După cum am spus, noi suntem de acord cu aceste evenimente și chiar le susținem.

Chiar dacă legislația de la București este foarte restrictivă, dacă noi respectăm toate aceste măsuri, și Aradul este unul dintre cele mai civilizate județe din România, trebuie să merge înainte, să avem manifestări sportive și culturale. Dacă respectăm regulile, nu trebuie să avem probleme", a spus directorul DSP Arad, Horea Timiș, la TV Arad.

UTA joacă vineri pe teren propriu împotriva celor de la FC Voluntari. 

Directorul DSP Arad: "Chiar eu o să mă duc la meci și o să susțin UTA"

"Oricând putem să revenim pe stadion, pentru că am avut o discuție și cred că activitățile economice și sociale trebuie să meargă înainte. Dacă va exista un meci pe stadion, acest meci trebuie făcut în condițiile legislației în vigoare, ca să păstrăm acea prevenție.

Reclamă

Toți suporterii trebuie să fie organizați în așa fel încât să se păstreze distanțarea socială, să poarte mască, să fie termometrizați, și să fie la cel puțin un metru distanță.

Trebuie să mergem mai departe și chiar eu o să mă duc la meci și o să susțin UTA", a declarat Horea Timiș.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și