Închide meniul

Primul transfer anunțat la Dinamo, după plecarea Deian Sorescu. „Ne cunoaștem, am mai colaborat!” Ce jucători vor ajunge în Ștefan cel Mare

Alexandru Ivan Publicat: 15 ianuarie 2022, 19:36 / Actualizat: 6 aprilie 2023, 20:48

Reclamă
Primul transfer anunțat la Dinamo, după plecarea Deian Sorescu. „Ne cunoaștem, am mai colaborat! Ce jucători vor ajunge în Ștefan cel Mare

Debutul lui Flavius Stoican pe banca "câinilor"

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Primul transfer anunțat la Dinamo, după plecarea Deian Sorescu. Directoul executiv de la Dinamo, Iuliu Mureșan, a declarat că echipa antrenată de Flavius Stoican pregătește mai multe mutări după l-ar fi vândut pe starul Deian Sorescu. „Câinii” vor să-și revitalizeze lotul pentru partea a doua a sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Postul problemă la Dinamo este cel de portar, după ce Plamen Iliev a refuzat să mai continue în Ștefan cel Mare, iar Mihai Eșanu s-a accidentat. Iuliu Mureșan a anunțat că Flavius Stoican va primi luni un nou goalkeeper la antrenamente, fără să-i dea însă și numele.

Primul transfer anunțat la Dinamo, după plecarea lui Deian Sorescu

De asemenea, Mureșan a mai declarat că Dinamo e în discuții și pentru aducerea unui mijlocaș central și un atacant. Până acum, „câinii” l-au prezentat oficial doar pe Igor Jovanovic, fundaș central, fost la Astra.

Trebuie să demonstrăm că începem să ieșim din pasa proastă în care am intrat, mai trebuie să aducem jucători. Încă trei jucători cu care am discutat, unul vine sigur mâine. E vorba de Igor, pe care-l știți, va mai veni un mijlocaș central și încă un atacant.

Să vedem dacă o să mai apară ceva. De un portar avem nevoie, Iliev nu vrea să mai vină la Dinamo, vine doar la sală, din păcate Eșanu s-a accidentat, și-a rupt un deget de la o mână și va sta vreo trei săptămâni sau o lună. O să fim un grup mai unit și o să avem o prestație mult mai bună decât cea de până acum.

Reclamă

O să ne asigurăm de luni serviciile unui portar, sper să ne acoperim și acest post. Nu e român. Ne cunoaștem, am mai colaborat. Încercăm să rezolvăm problemele și să umplem acele goluri care sunt în echipă”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit sport.ro.

Înainte de reluarea Ligii 1, Dinamo este pe locul 15, direct retrogradabil, cu 12 puncte. Echipa lui Flavius Stoican va juca primul meci împotriva celor de la FC Argeș, în deplasare.

Iuliu Mureşan a anunţat plecarea lui Deian Sorescu de la Dinamo

Iuliu Mureşan a anunţat că sunt şanse mari ca Deian Sorescu să plece de la Dinamo. Directorul executiv al câinilor spune că există două oferte concrete pentru „perla” dinamoviştilor şi speră ca în următoarele zile să se finalizeze negocierile.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB, însă perla de la Dinamo a refuzat să meargă la marea rivală. După ce a fost dezbrăcat de suporteri la finalul meciului cu Mioveni, Sorescu a început să îşi dorească să plece de la echipă. Chiar şi Iuliu Mureşan spune că jucătorul a fost afectat de acel episod.

Nu sunt zvonuri, există oferte pentru Sorescu, sunt două echipe concrete și să vedem. Sper să se finalizeze într-o zi sau două. A trecut prin momente grele, acel episod când a fost dezbrăcat de galerie l-a marcat puțin.  O să mai aducem jucători, avem în lucru 3-4 jucători, poate reușim să-i aducem pe toți. Nu este fricos și apreciez foarte mult acest lucru la el. Dacă nu era așa bun, nu avea oferte”, a spus Iuliu Mureșan la sport.ro

Cotat la 1.9 milioane de euro, Sorescu a reușit 8 goluri în 19 partide în Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și