Închide meniul

Probleme la Craiova. Mihăilă s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Baiaram. Poate rata primul meci oficial al oltenilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2020, 8:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Probleme la Craiova. Mihăilă s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Baiaram. Poate rata primul meci oficial al oltenilor

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valentin Mihăilă s-a accidentat

Debut greu pentru Cristiano Bergodi. Valentin Mihăilă a rezistat doar 8 minute pe teren în partida cu Viitorul. Vedeta Craiovei a fost înlocuit cu Ştefan Baiaram, după ce s -a consultat şi cu Cristiano Bergodi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihăilă poate rata primul meci oficial după pandemie. Craiova joacă pe 12 iunie, acasă cu Botoşani. 

Valentin Mihăilă, principalul produs de export al Craiovei

Valentin Mihăilă este în acest moment cel mai bun produs de export al Universităţii Craiova.

Internaţionalul în vârstă de 20 de ani le-a atras atenţia celor de la Liverpool, dar este mai aproape de un transfer în La Liga. Villareal este echipa din Spania care îl vrea pe jucătorul care a dat 5 goluri în acest sezon de Liga 1.Mihailă este evaluat pe transfermarkt la doar 1,3 milioane de euro, dar tranzacţia s-ar putea face în schimbul unei sume mult mai mari. Fotbalistul nu se grăbeşte să plece de la Craiova şi le-a spus deja colegilor că vrea să câştige mai întâi titlul cu oltenii.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și