Închide meniul

Probleme la Farul Constanța înaintea meciului cu FCSB. „Trebuie să găsesc soluții!” Anunțul de ultimă oră făcut de Gică Hagi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 noiembrie 2021, 17:02

Probleme la Farul Constanța înaintea meciului cu FCSB. „Trebuie să găsesc soluții! Anunțul de ultimă oră făcut de Gică Hagi

Gică Hagi e antrenorul Farului Constanţa

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi a anunțat că Farul are nu mai puțin de patru jucători indisponibili pentru partida cu FCSB. Romario Pires, Sebastian Mladen, Radu Boboc și Alin Dobrosavlevici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme la Farul Constanța înaintea meciului cu FCSB

Singura veste bună peste echipa „Regelui” este revenirea lui Florin Purece, care nu este însă la capacitatea maximă.

„Din păcate avem și jucători accidentați. La ultimul antrenament a căzut și Romario. Atât Romario, cât și Mladen, cel puțin o săptămână sau două săptămâni nu o să fie cu noi. Și avem și pe Boboc și Dobrosavlevici în izolare. Avem patru indisponibili, dar trebuie să găsesc soluții. Acum sunt eu ăla care vorbesc de accidentări, să vedem. A revenit totuși Purece, nu e 100%, dar măcar e cu noi”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă dinaintea meciului.

Farul este pe locul în Liga 1 înaintea meciului cu FCSB. Echipa lui Gică Hagi vine după un succes cu 2-0 pe terenul lui FC Botoșani, meci în care francezul Damien Dussaut a marcat un gol de zile mari. 

Cu toate acestea, Farul are doar două victorii în ultimele cinci etape. În acest interval, echipa „Regelui” a suferit și trei înfrângeri. De cealaltă parte, FCSB are 6 victorii la rând și pune presiune pe liderul CFR Cluj.

Reclamă

„Un meci acasă, venim după o victorie frumoasă în deplasare. Meciul este contra unui adversar plin de talent, are jucători foarte buni, o echipă care a produs rezultate foarte bune. Sper să repetăm meciul de Botoșani, unde echipa a jucat foarte bine și s-a exprimat foarte bine!”, a mai spus Gică Hagi

Farul Constanța – FCSB, amânat din cauza Covid-19

Programat inițial pe 24 octombrie, meciul dintre Farul și FCSB a fost amânat pentru ziua de joi, 3 noiembrie. Cei de la Farul au fost extrem de nemulţumiţi de decizia de amânare a partidei pentru că printre jucătorii indisponibili din lotul roş-albaştrilor erau şi mulţi accidentaţi, nu doar jucători cu COVID.

Gică Popescu spune că va respecta decizia Ligii, dar nu este de acord cu ea. Mai mult, acesta reclamă un precedent din sezonul trecut, când echipei sale nu i s-a amânat un meci din aceleaşi cauze.

Reclamă 4 / 0/3

„V-am spus și în cursul zilei de ieri că indiferent care vă fi decizia Ligii, vă fi respectată de clubul nostru. Noi ne-am fi așteptat că decizia să fie aceea de a juca, pentru că o situație asemănătoare, de fapt identică, am avut-o și noi la Iași anul trecut, jucătorii erau accidentați sau infectați cu COVID, dar am jucat. Înaintea meciului am solicitat și noi amânarea, pe motive identice cu cele pe care le-a invocat FCSB.

Anul trecut nu s-a putut, anul ăsta se poate. Eu am sperat că decizia să se ia pe bază de regulament, nu există un articol care să permită unei echipe care are accidentări multe să amâne meciul, dar aceasta este decizia Ligii și noi o vom respecta”, a spus Gică Popescu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Probleme la Farul Constanța înaintea meciului cu FCSB
  • Anunțul de ultimă oră făcut de Gică Hagi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și