Închide meniul

Probleme mari înaintea reluării Ligii 1. Protocolul înaintat de LPF și Ministerul Sănătății

Antena Sport Publicat: 9 mai 2020, 17:42

Reclamă
Probleme mari înaintea reluării Ligii 1. Protocolul înaintat de LPF și Ministerul Sănătății

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Probleme înainte de reluarea Ligii 1

Totuși, există o regulă care va fi foarte greu de îndeplinit. Fotbaliștii sunt așteptați să stea în casă alte 14 zile de la data de 15 mai, atunci când expiră starea de urgență. Pe lângă alte cheltuieli, acest lucru va împiedica și reluarea sezonului la jumătatea lui iunie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cu siguranță, da, am primit, dar nu s-a vorbit nimic de jocurile oficiale. Am primit din parte LPF toată documentația. Sunt 4 etape. Antrenament gradual, colectiv, cine are dreptul să intre în cabinetul medical, în camere, ce faci cu echipamentul.

Florin Prunea: Noi avem o problemă cu cele 14 zile de izolare

Acum mai e o discuție cu Ministerul Sănătății, pentru că e greu să faci toate aceste lucruri. Este un document clar pe care l-am primit acum o săptămână. Este actualizat după cel din Germania. Noi avem o problemă cu cele 14 zile de izolare. Și așa au stat băieții ăștia 2 luni. Noi nu îi putem băga de acum la antrenamente, au contractele blocate jucătorii, sunt în șomaj tehnic.

14 zile izolare înseamnă să stea acasă. Din 15 mai vor mai sta 14 zile acasă. Cu siguranță, LPF a făcut aceste demersuri și în cel mai scurt timp vom avea documentul definitivat. Doar 6 echipe au cantonament. Vă dați seama ce înseamnă pentru o echipă care nu are? De exemplu, la Iași, că am fost acolo. Gândiți-vă cât vor fi costurile cu hotelul. Te duci la 40-50.000 de euro", a dezvăluit Prunea, la Digi Sport. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:31

Nicolae Mitea, discurs incredibil înainte de România – Olanda: „Ronald Koeman e tatăl meu din fotbal”

21:30

Portugalia – Slovenia LIVE TEXT (22:00). Lusitanii, favoriţi pentru un loc în sferturi. Ronaldo, titular. Echipele de start

21:23

Daniel Popa nu se teme de Gigi Becali, după transferul la FCSB: „Am fost la Dinamo, știu cum e la cluburile de tradiție!”

20:55

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

20:50

Franţa – Belgia 1-0. Autogolul lui Vertonghen i-a calificat pe francezi în sferturi la EURO 2024. Mbappe, evoluţie „ştearsă”!

20:05

Florinel Coman, OUT de la antrenamentul României! Ce s-a întâmplat cu o zi înainte de meciul cu Olanda, de la EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris
Citește și