Închide meniul

Probleme pentru Craiova înainte de marele derby cu CFR Cluj! Bergodi nu poate conta pe doi jucători

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2020, 19:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Probleme pentru Craiova înainte de marele derby cu CFR Cluj! Bergodi nu poate conta pe doi jucători

Captură Digi Sport

Acka s-a accidentat în meciul dintre Craiova și Botoșani

  • Bergodi are probleme de lot
  • Doi jucători s-au accidentat în meciul cu Botoșani
  • Craiova este pe locul doi în Liga 1

Fundașii centrali Bălașa și Acka au avut probleme medicale. Fotbalistul român a ieșit de pe teren în minutul 67, acuzând probleme la gambă. Totuși, el susține că a fost doar o măsură de precauție. De partea cealaltă, Acka a avut parte de o accidentare stupidă, sucindu-și glezna stânga într-un moment în care se pregătea să respingă o minge în propriul careu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi, probleme mari înainte de meciul cu CFR Cluj

Mihai Bălașa a vorbit după meci și de partida cu CFR Cluj, care va conta foarte mult în lupta pentru titlu. Totodată, Bălașa nu o exclude nici pe rivala FCSB.

”Ăştia suntem noi, ne place să trăim cu emoţii, dar sper să învăţăm din chestia asta. Am simţit ceva la coapsă la spate şi nu am vrut să forţez. Este foarte greu după 3 luni să joci 2 meciuri în 4 zile, dar în acelaşi timp era important să nu schimbe foarte mulţi jucători. Toată lumea ştie ce jucător a fost mister şi ne ajută foarte mult cu sfaturile pe care ni le dă. Aşa cum a spus şi el, apărarea începe de la atacant

Reclamă

(n.r despre meciul cu CFR Cluj) Cu siguranţă va fi un meci greu pentru noi, o deplasare grea. Dar mergem acolo să jucăm fotbal şi să venim cu punct sau puncte. Se poate întâmpla orice. Este foarte important să nu pierdem puncte, dar nu este un meci capital.

Depinde foarte mult şi de ce facem noi la Cluj. Dacă vom reuşi să ne întoarcem cu puncte rămâne o luptă între noi şi ei. Dar nici cei de la FCSB nu sunt de neglijat”, a spus Bălașa după meciul cu Botoșani, pentru Digi Sport.

Reclamă

Cristiano Bergodi pregătește deja marele derby cu CFR Cluj

Cristiano Bergodi nu a luat în calcul accidentările pentru duelul cu CFR Cluj. El speră ca totuși acești doi fotbaliști să fie recuperați până la acel meci.

”Vedem, încă nu m-am gândit pentru că avem probleme cu jucătorii care au ieşit. Vedem zilele următoare. Avem 5 zile până la meciul cu CFR şi sperăm să recuperăm aceşti fotbalişti care s-au accidentat”, a declarat Bergodi, pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”