Închide meniul

Probleme pentru "perla" lui Gigi Becali. Dennis Man s-a accidentat la Mediaș! ”E jucător de 15 milioane de euro”

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2020, 18:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Probleme pentru "perla" lui Gigi Becali. Dennis Man s-a accidentat la Mediaș! ”E jucător de 15 milioane de euro”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man s-a accidentat în meciul de la Mediaș

Dennis Man a avut o incursiune în careul lui Gaz Metan, în debutul primei reprize. Fotbalistul lui FCSB a rămas întins pe gazon și a acuzat probleme medicale, după ce a fost în duel cu doi adversari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man a încercat să continue partida, dar a fost înlocuit la scurt timp, în minutul 28, cu Sergiu Buș. Accidentarea lui Man îi poate da peste cap planurile lui Gigi Becali.

Gigi Becali speră să obțină 15 milioane de euro pentru Dennis Man

Dennis Man este printre cei mai în formă jucători ai lui FCSB. Atacantul în vârstă de 22 de ani a marcat de 9 ori în campionat. Gigi Becali tocmai a refuzat oferta rușilor de Rostov pentru Dennis Man.

”Dacă Man face un singur meci bun la națională, Becali ia peste 15 milioane de euro pe el. Fotbaliștii de valoare sunt din ce în ce mai puțini”, a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

FCSB nu poate conta nici pe cealaltă vedetă a echipei. Recuperarea lui Florinel Coman s-a prelungit, iar acesta ar putea reveni abia în luna decembrie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie Vezi toate știrile
Citește și