Închide meniul

Probleme pentru Vintilă! Un titular nu s-a antrenat şi urmează să facă un RMN

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 iunie 2020, 10:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Probleme pentru Vintilă! Un titular nu s-a antrenat şi urmează să facă un RMN

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Probleme pentru Bogdan Vintilă

Fanatik anunţă că sunt probleme cu Iulian Cristea. Fundaşul celor de la FCSB urmează să facă un RMN, după ce nu s-a antrenat în ultimele zile. Conform sursei citate, medicii de la FCSB sunt destul de liniştiţi în privinţa lui Cristea. Fundaşul de la FCSB ar avea probleme la aductori. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, înfrângere în primul amical de după pandemie

FCSB a disputat la baza din Berceni primul amical de după pandemie, iar adversara a fost FC Voluntari.

Roș-albaștrii au pierdut cu 2-0, golurile oaspeților fiind înscrise de Marko Simonovski și de Mihai Căpățănă. Cel mai periculos om al roș-albaștrilor a fost Florinel Coman, cel care a lovit bara în minutul 20. De menționat că prima repriză a durat 60 de minute, iar a doua 45 de minute.

FCSB, echipa de start. Vlad – Ov. Popescu, Planic, Nedelcu, Panțâru – Oaidă, L. Filip, Olaru – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman
Antrenor: Bogdan Vintilă

Liga 1 revine pe 12 iunie

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat programul televizărilor etapei a 3-a din play-off şi play-out.

Reclamă

Cel mai aşteptat meci al rundei, CFR – FCSB, se ca disputa duminică, de la ora 20:00. Universitatea Craiova – FC Botoșani este prima partidă oficială din fotbalul românesc după ieşirea din pandemie.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” 18:09 Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită! Un nou sezon ratat pentru Cristiano Ronaldo 17:54 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană 17:40 Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”. Avertisment pentru Dan Şucu 17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” 16:21 Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris 16:15 LIVE VIDEOWest Brom – Southampton, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Norwich, egal cu Leeds la barajul de promovare în Premier League 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului Vezi toate știrile
Citește și