Închide meniul

Problemele continuă la Dinamo! Diego Fabbrini, cu gândul la plecare: „Situația este dificilă, toată lumea știe asta!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 iunie 2021, 11:11

Reclamă
Problemele continuă la Dinamo! Diego Fabbrini, cu gândul la plecare: „Situația este dificilă, toată lumea știe asta!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Diego Fabbrini este aproape de o despărțire de Dinamo

Problemele continuă la Dinamo! Diego Fabbrini, unul dintre cei mai bine plătiţi jucători ai grupării din Ştefan cel Mare, e cu gândul la plecare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problemele continuă la Dinamo! Diego Fabbrini, cu gândul la plecare

Mijlocaşul italian nu a fost prezent la reunirea lotului, însă a venit la vizita medicală. Fabbrini spune că nu s-a alăturat dinamoviştilor de ieri din cauza faptului că a ajuns prea târziu în ţară.

Întrebat despre viitorul său, dinamovistul a lăsat de înţeles faptul că se gândeşte la plecare. Problemele financiare din cadrul clubului sunt principalul motiv. În jur de 18.000 de euro câştigă Fabbrini la Dinamo.

„Nu am fost prezent la reunire pentru că am aterizat noaptea trecută în București, am avut avionul târziu. În câteva zile voi decide ce voi face, nu știu ce să spun acum. Nu știu ce așteptări să am de la Dinamo, astăzi o să fac primul antrenament cu echipa și în zilele următoare o să mă decid asupra viitorului meu.

Situația este dificilă, toată lumea știe asta. Nu știu dacă sezonul acesta o să fie mai greu decât precedentul, depinde cum va decurge pregătirea de vară, ce transferuri se vor face, deocamdată nu știm ce va urma”, a spus Fabbrini la vizita medicală.

Reclamă

Potrivit site-urilor de specialitate, mijlocaşul italian este cotat la 500.000 de euro.

Dusan Uhrin a răbufnit la reunirea lui Dinamo: „Nu ştiu cine e şeful! Voi vorbi cu cei care mi-au recomandat să vin aici!”

Dusan Uhrin a răbufnit la reunirea lui Dinamo. Antrenorul grupării din Ştefan cel Mare s-a enervat şi are de gând să discute cu şefii clubului.

Antrenorul ceh s-a declarat nemulţumit de situaţia financiară de la Dinamo şi arată cu degetul către şefii clubului, care nu sunt de găsit. „Oamenii care muncesc pentru noi trebuie şi ei plătiţi. Pentru mine important e cine vine la Dinamo. E important să facem o echipă bună. Competiţia va fi grea în sezonul viitor, că au promovat echipe bune. Va fi greu să ajungem între primele 6 echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt încântat de situaţie, dar va trebui să vorbesc cu nişte şefi şi să-mi spună cum stau lucrurile exact. Nu ştiu cine e şeful. Nu e normal. Voi vorbi cu cei care mi-au recomandat să vin aici. Nu cred că putem ajunge în play-off. Pentru anumite poziţii nu avem jucători, avem doar tineri pe care nici nu-i cunosc”, a spus Dusan Uhrin la reunirea lui Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și