Închide meniul

Procurorii au cerut 12 ani de închisoare cu executare pentru Ioan Niculae. Miliardarul este internat în Italia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 14:27

Procurorii au cerut 12 ani de închisoare cu executare pentru Ioan Niculae. Miliardarul este internat în Italia

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Ioan Niculae poate ajunge la închisoare

Patronul Astrei este acuzat de instigare la evaziune fiscală și la spălarea banilor, iar pedeapsa cerută de procuror se apropie de cea maximă prevăzută de lege, scriu cei de la g4media.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri nici nu s-a prezentat la ultimul termen al procesului. Acesta se află internat la o clinică din Milano, unde s-ar reface după ce a fost infectat cu coronavirus.

În prima instanţă, Ioan Niculae a primit o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

"Concret, în urma încheierii și derulării contractului respectiv, ca urmare a deciziei inculpatului Ioan Niculae, au fost înregistrate în evidența contabilă cheltuieli deductibile în sumă totală de 36.245.000 lei.

În aceeași perioadă, tot inculpatul Ioan Niculae a fost cel care a decis și coordonat realizarea unui circuit de spălare a banilor, prin intermediul unor operațiuni fictive, prin firmele față de care s-a dispus trimiterea în judecată ca persoane juridice”, susţin procurorii.

Reclamă

Scandal de dopaj la Astra

Astra, clubul lui Ioan Niculae, se află în mijlocul unui scandal de dopaj. Ioniţă, Kehinde Fatai şi Takayuki Seto ar fi apelat la o terapei interzisă şi riscă chiar şi patru ani de suspendare. De patru luni nu s-au putut antrenat în cadru organizat şi aşteaptă decizia finală.

"Cel mai mult mă intrigă că am văzut că minciuna a devenit virtute. Am fost făcut turnător, de parcă trebuia să mint în legătură cu evenimentele din dosar. Totuși, vor fi mari surprize dacă dosarul va fi făcut public. Sunt un tânăr care a învățat să își asume greșelile. Am învățat că în viață sunt efecte ale deciziilor pe care le luăm. Nu am de gând să mint, cu orice risc. Fotbalul se termină la un moment, dar cel mai important e cum te construiești ca om.

Stau pe tușă de ceva vreme, sunt luni în care chinul eu l-am suportat. Nu altcineva. Neplătit și măcinat de gânduri, fără bază de pregătire și fără antrenamente profesioniste într-un grup", a declarat Alex Ioniţă pentru Evenimentul Zilei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite Vezi toate știrile
Citește și