Închide meniul

Propunere șoc pentru Liga 1! „Nu te vaccinezi, nu joci!” NBA-ul dat ca exemplu

Reclamă

Publicat: 27 octombrie 2021, 8:10

Propunere șoc pentru Liga 1! „Nu te vaccinezi, nu joci! NBA-ul dat ca exemplu

Propunere șoc pentru Liga 1! "Nu te vaccinezi, nu joci!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ionel Dănciulescu vine cu o propunere joc pentru Liga 1. Fostul conducător de la Dinamo vrea ca fotbalul românesc să urmeze exemplul celor din NBA. Danciu susține că ar trebui ca vaccinul anti-covid să fie obligatoriu. Acest lucru se întâmplă în NBA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu te vaccinezi, nu joci!”, susține Dănciulescu. E greu de crezut că în România s-ar putea aplica modelul din America. În NBA, superstarul Kyrie Irving a refuzat inițial să se vaccineze, iar conducerea baschetului american i-a interzis să mai joace. În cele din urmă, s-a vaccinat, iar, acum, toți jucătorii din NBA sunt vaccinați împotriva COVID-19.

Ionel Dănciulescu vrea ca Liga 1 să urmeze exemplul NBA

Irving câștigă la Brooklyn 31 de milioane de dolari pe an.

„Liga și Federația ar fi trebuit să facă o chestie de genul celei care s-a întâmplat în NBA. Kyrie Irving de la Brooklyn avea contract de 31 de milioane pe an și ar fi pierdut banii aceștia dacă nu s-ar fi vaccinat. S-a vaccinat până la urmă pentru a putea juca.

Rămăsese singurul jucător din NBA care nu era vaccinat. Nu putea să joace în New York. Ar fi pierdut foarte mulți bani. Aș fi vrut să se întâmple în fotbalul românesc ce s-a întâmplat și în NBA. Nu te vaccinezi, nu joci. Punct!”, a declarat Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

Reclamă
Citește și:
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și