Închide meniul

Protest inedit înainte de Universitatea Craiova – FCSB! Furioşi pe decizia luată de autorităţi, oltenii vând bilete cu un leu: „Facem un apel către Guvernul României”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 noiembrie 2021, 21:14

Protest inedit înainte de Universitatea Craiova – FCSB! Furioşi pe decizia luată de autorităţi, oltenii vând bilete cu un leu: „Facem un apel către Guvernul României

Suporterii pot asista tot meciul la derby-ul Universitatea Craiova - FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Tichetele sunt valabile o repriză, având în vedere decizia de vineri a Guvernului cu privire la accesul spectatorilor la evenimentele sportive. Meciul ar trebui să înceapă la ora 20:30, dar oficialii Universităţii Craiova încearcă să mute pe ultima sută de metri ora de start a partidei. Îşi doresc ca derby-ul să înceapă la ora 20:15.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se vând bilete cu un leu la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Clubul Universitatea Craiova a pus în vânzare, începând din această seară, bilete pentru meciul cu FCSB, care se va desfăşura duminică, 28 noiembrie 2021, începând cu ora 20:15, pe stadionul Ion Oblemenco.

Prețul unui bilet este de 1 RON și asigură accesul în stadion până la ora 21:00, urmând ca, după această oră, suporterii să părăsească arena conform prevederilor legale în vigoare.

Biletele pot fi achiziționate atât online, pe platforma Eventim.ro, cât și de la punctele noastre de vânzare tradiționale, iar spectatorii care vor fi prezenţi trebuie să fie vaccinaţi împotriva virusului SARS-CoV 2, respectiv să se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV 2. Abonaţii pot intra la acest meci pe baza abonamentului deja achiziţionat. Porţile arenei Ion Oblemenco se vor deschide începând cu ora 18.15.

Pe această cale, solicităm deţinătorilor de drepturi TV, posturilor de televiziune şi Ligii Profesioniste de Fotbal să conştientizeze ridicolul situaţiei şi să fie de acord cu devansarea orei de disputare a partidei astfel încât suporterii Universităţii Craiova să poată asista la acest derby fără a încălca normele legale.

Reclamă

Totodată, facem un apel către Guvernul României să dea dovadă de înţelegere şi să modifice termenul limită până la care spectatorii pot participa la evenimentele sportive desfăşurate în aer liber, pentru ca fotbalul să nu fie, din nou, cea mai afectată activitate sportivă din România„, se anunţă pe site-ul clubului Universitatea Craiova.

Citește și:

Fanii revin pe stadioanele din România

Ministerul Sportului a emis un comunicat prin care anunţă că persoanele vaccinate, precum şi cele care au trecut prin boală şi se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 vor avea acces la competiţiile sportive care vor avea loc în aer liber. Totul se va face în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Spectatorii au din nou liber în tribune la competițiile sportive. Sportul românesc se bucură de măsuri de relaxare privind participarea spectatorilor la competițiile sportive, ca urmare a hotărârii de guvern adoptate în ședința de astăzi, pentru modificarea anexelor nr. 2 și 3 la H.G. nr. 1183/08.11.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 9 noiembrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, potrivit noilor reguli, competiţiile sportive se vor putea desfășura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului, atât în spații închise, cât și deschise.

Participarea la aceste activități va fi permisă doar pentru persoanele care dețin certificat verde, respectiv: sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Accesul spectatorilor în tribune este permis doar în intervalul orar 05:00 – 21:00″, se arată în comunicatul de presă.

Recomandări
  • Fanii pot asista o singură repriză la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB
  • Cum au ales să protesteze conducătorii clubului condus de Mihai Rotaru

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și