Închide meniul

Provocare uriaşă pentru Adrian Mutu, la FC U Craiova 1948! „Sunt `n` exemple când cei care au jucat fotbal la nivel înalt nu au ajuns mari antrenori”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 12:08

Provocare uriaşă pentru Adrian Mutu, la FC U Craiova 1948! „Sunt `n` exemple când cei care au jucat fotbal la nivel înalt nu au ajuns mari antrenori

Profimediaimages

Provocare uriaşă pentru Adrian Mutu, la FC U Craiova 1948

„Eu nu pot să-l evaluez pe Mutu încă. Nu știu exact, nu îmi permit să vorbesc despre antrenorul Mutu. Tot timpul l-am admirat, l-am catalogat drept unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României. Dar de la a fi unul dintre cei mai buni jucători, până la a face pasul și a deveni un foarte bun antrenor, este cale lungă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Provocare uriaşă pentru Adrian Mutu, la FC U Craiova 1948

Sunt «n» exemple când cei care au jucat fotbal la nivel înalt nu au ajuns mari antrenori, nu au fost antrenori de succes. Probabil vrea să demonstreze, să lucreze la o echipă de club, să fie zi de zi în iarbă.

Nu e ușor, în Craiova sunt două echipe, una care cât de cât a avut succes și una care vine din Liga 2 acum, vor fi ceva neconcordanțe acolo și probleme, dar e nevoie de experiență. Probabil el a acumulat-o, dar nu pot să vă dau un verdict în ceea ce înseamnă Mutu ca antrenor al unui club. Nu l-am văzut, nu știu”, a spus Şumudică, la Pro X.

Provocare uriaşă pentru Adrian Mutu! A semnat cu FC U Craiova 1948

Adrian Mutu poate fi dat afară de la FC U Craiova 1948 dacă pierde 4 meciuri la rând. Aceasta este clauza care pune presiune pe „Briliant” la prima experienţă ca antrenor principal în Liga 1.

Mutu câştigă 14 mii de euro pe lună la FC U Craiova, însă poate rămâne loc de muncă chiar după primele 4 etape. O clauză din contractul lui Adrian Mutu îi oferă posibilitatea lui Adrian Mititelu Jr. să îl dea afară dacă pierde 4 meciuri consecutiv, scrie Digi Sport.

Reclamă

Adrian Mutu poate fi dat afară după 4 meciuri! Avertismentul lui Mircea Bornescu

Mircea Bornescu, team-managerul celor de la FC U Craiova 1948, i-a transmis un prim avertisment lui Adrian Mutu, care a semnat un contract valabil pe 2 ani. Acesta spune că doar rezultatele îi oferă posibilitatea de a antrena FC U Craiova 1948 până la finalul contractului.

„Adrian Mutu este un antenor tânăr, dornic de a face performanţă şi conducerea clubului a considerat că este cel mai potrivit pentru această funcţie. Sunt convins că va fi susţinut de suporterii noştri. Sunt convins că va face treabă bună, dar pe antrenor ştiţi că îl ţin rezultatele.

Suntem o echipă nou-promovată. Odată cu venirea lui Adrian Mutu, odată cu venirea altor jucători, eu cred că se va crea o echipă puternică. În ultimele sondaje propuse de mass-media s-a arătat că suporterii sunt alături de noi într-o maniera covârşitoar”, a pus Bornescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Mutu a semnat pe doi ani cu FC U Craiova 1948
  • Clauza inedită din contractul lui Mutu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:25 VideoMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
Vezi toate știrile
Citește și