Închide meniul

Prunea aruncă bomba: "Tot Negoiţă este patronul lui Dinamo!" Scenariul lansat de fostul internaţional

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2020, 16:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Prunea aruncă bomba: "Tot Negoiţă este patronul lui Dinamo!" Scenariul lansat de fostul internaţional

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Prunea

Fostul mare internaţional român nu crede că Dinamo a fost vândut de Negoiţă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dinamo are un patron, care este Ionuţ Negoiţă. Vi se pare că s-a schimbat ceva? Pe documente, în momentul de faţă, nu avem niciunul care să spună că s-a vândut Dinamo. Nu cred că s-a terminat auditul. Sunt nişte datorii care nu se găsesc în acte. Sau sunt trecute în acte", a spus Florin Prunea la Digisport. 

Prunea mai spune că există o dezbinare şi în rândul fanilor acţionari. 

"Mi se pare că şi acolo sunt probleme între ei. Nu toţi mai trag la aceeaşi căruţă. Văd că unii acceptă vechea conducere", a mai spus Prunea.

Prunea, despre situaţia lui Mulţescu

Prunea a vorbit şi despre situaţia lui Gigi Mulţescu. Antrenorul riscă să fie înlocuit cu fostul selecţioner, Cosmin Contra. 

Reclamă

Problema lui Mulțescu? E problema antrenorului român. Acceptă orice la semnarea contractului, nu-și ia nicio măsură preventivă. Mulțescu a venit pe un salariu mult sub cota dânsului. Când tu ieși și zici că ești de acord cu orice pentru binele lui Dinamo, atunci asumă-ți.

Așa sunt antrenorii români. Merg la echipe în orice condiții, fără clauze. Patronul ar trebui să simtă, să plătească dacă te dă afară. Să-ți dea contractul pe un an. Mulțescu nu merită tratamentul ăsta. Uitați-vă cum antrenorii noștri se duc la echipe și acceptă orice”, a mai spus Prunea. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și