Închide meniul

Prunea, concluzie amară după FCSB – Dinamo: "De mulți ani nu am mai văzut un așa dezechilibru!" Avertisment înaintea meciului cu Poli Iaşi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2020, 6:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Prunea, concluzie amară după FCSB – Dinamo: "De mulți ani nu am mai văzut un așa dezechilibru!" Avertisment înaintea meciului cu Poli Iaşi

SportPictures / Stefan Constantin via Hepta

Florin Prunea, dezamăgit de prestaţia din derby-ul cu FCSB

Prestaţia elevilor lui Adrian Mihalcea l-a dezamăgit pe Florin Prunea. Aceasta nu a ratat ocazia să lanseze câteva atacuri la adresa celor din conducerea clubului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt dezamăgit, de mulți ani nu am mai văzut un așa dezechilibru în partidele Dinamo – FCSB. A fost o dominare permanentă. E clar că Dinamo se concentrează pe partidele din campionat. 

Încerc să mă cenzurez cât pot. M-am săturat să vorbesc doar eu. Să iasă de acolo, din birouri, și să zică dacă se vinde, ce se întâmplă. Acest club scârțâie din toate încheieturile”, a spus Florin Prunea pentru gsp.ro.

Florin Prunea: "Meciul cu Iaşi e o finală"

Dinamo are un meci important în Liga 1, cu Poli Iaşi. Prunea consideră că echipa lui Rednic îşi va vinde scump pielea. Cele două echipe luptă pentru evitarea retrogradării. 

"Meciul cu Iași, de duminică, e o finală și trebuie tratat ca atare. Cred că vor avea altă față băieții. Prezența lui Rednic la Iași înseamnă salvarea clubului, din toate punctele de vedere. Și financiar, dacă Mircea Rednic nu venea la Iași și nu se implica financiar, clubul era spre desființare. Nu lua licența. Cei de la Iași au fost deștepți în momentul în care s-au gândit la Mircea Rednic. E și un antrenor foarte bun, trebuie să recunoaștem. Cu siguranță că va da o prima maximă. E clar că vrea să câștige cu Dinamo. 

Reclamă

Eu cred că după partida de dumincă se va alege echipa care va merge cel mult la baraj. Cine va câștiga va avea șanse mari să evite retrogradarea și locul de baraj. Cu siguranță că Mircea Rednic își va apăra moșia, îl înțeleg perfect. Dacă retrogradează, își pierde banii. La unele echipe, retrogradarea înseamnă automat și desființarea. Partida de duminică e foarte importantă”, a mai spus Prunea. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și