Închide meniul

Prunea tună și fulgeră după înfrângerea lui Dinamo. Pe cine a găsit principalul vinovat. ”Îi place opera? El trebuie să dea explicații”

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2020, 17:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Prunea tună și fulgeră după înfrângerea lui Dinamo. Pe cine a găsit principalul vinovat. ”Îi place opera? El trebuie să dea explicații”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Prunea, vehement după înfrângerea lui Dinamo
  • Fostul președinte a găsit principalul vinovat
  • Dinamo e penultima în Liga 1

Prunea consideră că acest rezultat nu este unul întâmplător, ci se datorează unui management extrem de slab. El dă vină pe Bogdan Bălănescu, pe care l-a mai acuzat în trecut că nu se implică cum trebuie la clubul din ”Ștefan cel Mare”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea, un nou atac la adresa lui Bălănescu

”Acum trebuie să răspundă marele conducător Bălanescu. Îi place opera? Îi place unde a ajuns Dinamo? Să iasă acum în fața că Prunea a fost destul calul lor de bătaie și am ieșit mereu cu declaratii după meciuri. 

Acum nu vreau să le mai scot eu castanele din foc pentru că nu mai am nicio treabă la Dinamo. Pentru rușinea în care a ajuns Dinamo trebuie să îl sunați pe marele conducător Bălănescu. El trebuie să vă dea explicații”, a declarat Prunea, pentru ProSport.

Reclamă

Dinamo a pierdut primul meci de după pandemie și se află pe penultimul loc în Liga 1, cu doar 17 puncte. Pentru dinamoviști urmează meciul din cupă cu FCSB.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT 10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” 10:48 Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu şi-au aflat adversarele de la Cupa Mondială Macao 2024 10:07 Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!” 9:55 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile 9:00 Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!” 8:53 FotoAdversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic!
Liga 1 • 13 apr., 19:54
Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic!
Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo
Liga 1 • 12 apr., 23:30
Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo: „Eu asta pot să fac!”. Anunţ despre viitorul său
Ovidiu Burcă l-a criticat pe Andrei Nicolescu şi a avut un mesaj clar pentru Dinamo: "Trebuie să se rupă total de aceste teorii"
Liga 1 • 10 apr., 20:43
Ovidiu Burcă l-a criticat pe Andrei Nicolescu şi a avut un mesaj clar pentru Dinamo: „Trebuie să se rupă total de aceste teorii”
Zeljko Kopic a luat o decizie uluitoare înainte de Dinamo - Poli Iaşi! Cum încearcă croatul să salveze echipa de la retrogradare
Liga 1 • 10 apr., 16:35
Zeljko Kopic a luat o decizie uluitoare înainte de Dinamo – Poli Iaşi! Cum încearcă croatul să salveze echipa de la retrogradare
Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2
Liga 1 • 10 apr., 11:38
„Băieţii trebuie să simtă ‘cașcavalul'” Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2!