Închide meniul

Pus la zid de Gigi Becali, Andrei Vlad a fost apărat de MM Stoica! „Chair uităm că a fost cel mai bun portar din sezonul ăsta?”

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2021, 11:34

Pus la zid de Gigi Becali, Andrei Vlad a fost apărat de MM Stoica! „Chair uităm că a fost cel mai bun portar din sezonul ăsta?

Mihai Stoica, manager general FCSB

Mihai Stoica apel disperat pentru fani/ SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • MM Stoica i-a luat apărarea lui Andrei Vlad
  • MM L-a contrazis pe Gigi Becali

Andrei Vlad, apărat de MM Stoica după ce Gigi Becali l-a pus la zid după gafele din ultima perioadă. Managerul general al roș-albaștrilor a subliniat că Andrei Vlad a fost cel mai bun portar din acest sezon de Liga 1. Mai mult, Mihai Stoica a explicat de ce Vlad merită să fie în continuare titular la FCSB și l-a dat exemplu pe Gigio Donnarumma de la AC Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vlad, apărat de MM Stoica: „Nu îl mai acuzaţi”

”Toată lumea are probleme cu Vlad. Chiar uităm că Vlad a fost cel mai bun portar din sezonul ăsta? Că Vlad a contribuit substanțial la calificarea României U21? Uităm de meciul cu Dinamo, când toți erau cu COVID, iar la 2-2 a avut o paradă de senzație? Uităm că Vlad, acum o lună, a apărat un penalty cu Craiova? Chiar uităm astea?”, a spus MM Stoica, într-un live ținut pe pagina de Facebook a celor de la FCSB.

Gigi Becali l-a impus în primul 11 pe Cătălin Straton, portarul venit gratis de la Dinamo la începutul sezonului. MM Stoica a confirmat decizia patronului, deși nu este de acord cu ea. În 2021, Straton a bifat doar 2 meciuri. Andrei Vlad, apărat de MM Stoica, a fost numit în trecut de Gigi Becali „Messi al portarilor”.

Reclamă

”Ok, Vlad a avut o greșeală la Craiova. Meciul cu CFR, dacă vedeți filmarea noastră, nu are ce face, pleacă pe traiectoria mingii. Nu putea să aștepte și să vadă că mingea își schimbă traiectoria.

Acum nu va mai apăra, va apăra Straton, dar nu-l mai acuzați pe Vlad. Îl vedeți pe Donnarumma? O comite meci de meci și e tot născut în 1999”, a mai spus Mihai Stoica.

Reclamă

Gigi Becali l-a scos din poartă pe Andrei Vlad, care este apărat de MM Stoica

Gigi Becali a anunţat că Andrei Vlad, apărat de MM Stoica, nu va mai fi în poarta lui FCSB în finalul acestui sezon.

El vrea, dar atât a putut. De acolo, din doi metri… păi tu ai timp să prinzi, să te distrezi, să şi jonglezi cu mingea. Ieşi pe centrare, păi ce facem? Îl laşi pe ăla să dea cu capul din doi metri, de lângă tine? Nu o să mai apere, o să apere Straton! Nu e încă de meciuri de astea, nu are încă tăria aia. Are 22 de ani. Nu are încă bărbăţia… portarii sunt prea cruzi la vârsta asta. I-am dat încredere, aţi văzut. Nu am ţinut cont când a greşit, a luat golul lui Nistor. Acolo trebuia să prindă mingea…a pus antebraţul, nici nu ştiu ce a vrut să facă acolo. Săracul are aşa mari emoţii că vede mingea în alte locuri
Gigi Becali, în exclusivitate pentru AS.ro.

Andrei Vlad a apărat poarta roș-albaștrilor în 37 de meciuri în actuala stagiune. Portarul de 22 de ani nu a încasat gol în 19 partide.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian Vezi toate știrile
Pe același subiect
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 11:43
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!”
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: "Merită respect!". A lansat un avertisment
Liga 1 • 8:56
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous
Liga 1 • 8:30
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: "Cu 5 milioane poți să-i iei!"
Liga 1 • 8:24
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!”