Închide meniul

Răbufnirea lui Florin Tănase: "La supermarket sunt 200 de inși, dar noi nu putem să ne antrenăm!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2020, 5:50

Răbufnirea lui Florin Tănase: "La supermarket sunt 200 de inși, dar noi nu putem să ne antrenăm!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florin Tănase e nemulțumit de situația din România

Roș-albaștrii se antrenează cu Poliția lângă ei, la baza din Berceni, iar antrenorul Bogdan Vintilă a fost chemat să dea declarații, după ce echipa și-a reluat pregătirile. Situația nu este deloc pe placul lui Florin Tănase, care i s-a plâns fostului său coleg, Romario Benzar, în timpul unui live pe Instagram, potrivit Gazetei Sporturilor. Iată cum a decurs dialogul dintre cei doi:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase: Cum e posibil să nu ne lase să ne antrenăm câte 3?

Romario Benzar: Din 15 mai nu vă lasă? Atunci parcă ieșiți din carantină.

Florin Tănase: Nu se știe încă. La supermarket sunt 200 de inși, dar noi nu putem să ne antrenăm

Florin Tănase: "La voi se intră în magazin pe rând, nu toți grămadă, ca aici"

Romario Benzar: La noi nu își asumă liga și federația nimic. Așteaptă să spună Guvernul dacă se poate juca sau nu fotbal. Urma să ne dea voie să ne antrenăm separat începând cu 4 mai, dar acum așteaptă să decidă Guvernul.

Reclamă

Florin Tănase: La voi se intră în magazin pe rând, nu toți grămadă ca aici…

Romario Benzar: Da, dacă nu ai mască și mănuși, îți dau la intrarea în magazin. Se intră pe rând.

Florin Tănase: Aici sunt 100 de inși, unul lângă altul!

Reclamă 4 / 0/3

Romario Benzar: În Perugia, unde sunt, chiar se respectă regulile. Și gândește-te că aici nu prea au fost multe cazuri. Îți dai seama cum e în nord?

Recomandări
  • Florin Tănase este nemulțumit că nu se poate antrena normal
  • FCSB a început pregătirile, dar jucătorii sunt supravegheați de Poliție
  • Starea de urgență din România a fost prelungită până pe 15 mai

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și