Închide meniul

Rădoi, avertisment pentru Becali! Finanţatorul FCSB îşi poate lua gândul de la milioanele pe care le visează

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2020, 9:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Rădoi, avertisment pentru Becali! Finanţatorul FCSB îşi poate lua gândul de la milioanele pe care le visează

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Florin Tănse şi Dennis Man, în tricoul FCSB

Selecţionerul îl avertizează pe acesta că dacă FCSB va rata calificarea în Europa League, nu va putea să mai obţină sumele dorite pentru cei trei jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi: "Trebuie să se califice în grupele Europa League"

"Fără o calificare în cupele europene, va fi greu să-i vinzi pe Man, Tănase, Coman sau Moruţan pe banii pe care-i vrei. Eu i-aş lăsa să plece, dacă ar avea oferte. 

Trebuie să se califice în grupele Europa League pentru a putea să-i vândă pe sumele dorite de el. Doar meciurile de la naţională nu sunt de ajuns. 

Cluburile mari se uită în meciurile din grupele cupelor europene", a anunţat Mirel Rădoi la Pro X.

Gigi Becali vrea să dea lovitura cu "tripleta de aur"

În vârstă de 22 de ani, Coman este cel mai bine cotat jucător din Liga 1, de către transfermarkt.com, 5,4 milioane de euro.

Reclamă

5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man, care are 21 de ani.

Tănase are 25 de ani şi este cotat la 2,2 milioane de euro de către transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Becali vrea să dea lovitura pe piaţa transferurilor
  • Man, Coman şi Tănase, principalele produse de export ale lui Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și