Închide meniul

Radu Drăgușin, viitor incert la Juventus. „Sunt prea mulți fundași centrali!” Cum ar putea fi antrenat de Patrick Vieira

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 iulie 2021, 17:35

Radu Drăgușin, viitor incert la Juventus. „Sunt prea mulți fundași centrali! Cum ar putea fi antrenat de Patrick Vieira

Radu Drăgușin, viitor incert la Juventus

Profimedia

Radu Drăgușin are parte de o concurența acerbă la Juventus. Allegri a primit în lot încă un fundaș central, pe Daniele Rugani (27 de ani), revenit după împrumutul la Cagliari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, Juventus are în lot 6 fundași centrali: Bonucci, Chiellini, de Ligt, Rugani, Demiral și Drăgușin.

Viitor incert pentru Radu Drăgușin la Juventus

Rugani nu s-a întors cu mari speranțe la Juve, fiind convins că Allegri nu va conta prea mult pe serviciile sale.

În condițiile în care un jucător cu peste 120 de meciuri în Serie A nu-și face loc în primul „11”, șansele sunt și mai mici pentru puștiul Radu Drăgușin, care are doar 4 prezențe în echipa mare a bianconerilor.

„Rugani vrea să joace toate cărțile disponibile pentru a rămâne la Juventus. În fața lui sunt Bonucci, Chiellini și De Ligt. Antrenorul și conducerea trebuie să se ocupe de un departament aglomerat: pe lângă Rugani, Juve îi are și pe Demiral și pe Dragusin. Șase fundași centrali sunt prea mulți”, au scris jurnaliștii de la ilbianconero.com.

Reclamă

În aceste condiții, italienii se așteaptă la plecări în masă de la Juventus. Demiral, Rugani și Drăgușin ar fi fundașii la care Allegri este dispus să renunțe.

„Una dintre ideile clubului este să-i găsească echipă lui Demiral, care este dorit în Premier League, cât și de AS Roma. Rugani ar putea ajunge la Torino.

Și Dragusin? El ar putea fi inclus în acordul pentru transferul lui Locatelli de la Sassuolo. Totuși, cluburile trebuie să găsească un acord cu privire la formula și evaluarea fundașului român”, au mai scris jurnaliștii italieni.

Reclamă 4 / 0/3

Drăgușin ar putea fi antrenat de Patrick Vieira

Pe lângă Sassuolo, și Crystal Palace ar fi interesată de serviciile lui Radu Drăgușin. Englezii tocmai și-au numit un nou antrenor, pe legendarul Patrick Vieira.

“Este un proiect atractiv pentru mine. Am vorbit mult cu preşedintele şi cu directorul sportiv despre planurile lor pentru tot clubul, inclusiv pentru academie. Clubul are o bază fantastică, după mulţi ani în Premier League, şi sper că putem aduce şi mai multe îmbunătăţiri şi să ducem în continuare echipa înainte”, a spus antrenorul francez, care a semnat cu contract valabil pe 3 sezoane.

Inițial, Crystal Palace avea de gând să-l aducă gratis pe Radu Drăgușin, dar românul și-a prelungit pâna la urmă contractul cu Juventus. Presa din Anglia notează însă că Palace încă îl monitorizează pe Radu Drăgușin.

Cotat la 3 milioane de euro, Drăgușin s-a alăturat academiei lui Juventus în 2018, când a venit gratis de la Regal București.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și