Închide meniul

Radu Petrescu, atacat din toate părţile. „Are un trecut bine definit cu CFR Cluj”. Acuzaţii halucinante: „Beau şampanie şi li se cumpără Mercedes-uri!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2021, 13:46

Radu Petrescu, atacat din toate părţile. „Are un trecut bine definit cu CFR Cluj. Acuzaţii halucinante: „Beau şampanie şi li se cumpără Mercedes-uri!

Arbitrul Radu Petrescu, acuzat în termeni duri de Adrian Porumboiu

SportPictures / Gheorghe Fluster / Sport Pictures via Hepta

Mihai Stoica s-a revoltat şi l-a acuzat pe „centralul” bucureştean că face jocurile campioanei României. Şi Adrian Porumboiu este de aceeaşi părere. Fostul mare arbitrul a oferit declaraţii extrem de dure.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Radu Petrescu: „Are un trecut bine definit cu CFR Cluj”

Porumboiu nu s-a ferit să îl arate cu degetul şi pe Cristi Balaj, cel care este preşedintele grupării din Gruia.

A fost acea orchestră care a fost dirijată de actualul președinte al clubului și lucrurile sunt foarte simple. Vorbim de Radu Petrescu și CFR Cluj și există un trecut bine definit. Eu am spus și chiar le-am recomandat multora care bagă la pariuri ce să pună la un meci al lui CFR. CFR avea orchestra ei, cu arbitrii care știau ce să facă în așa fel în cât să câștige puncte, să câștige campionate și nu e nimic nou. Sunt faze clare.

Câte meciuri au fost și câte campionate, câte avantaje au avut. Și acei arbitri care îi avantajau arbitrează în continuare și îi arbitrează în continuare. Aveți vreun dubiu că nu am dreptate? Urmăriți meciurile și veți vedea că am dreptate 100%„, a declarat Adrian Porumboiu la PROX.

Porumboiu a lansat acuzaţii uluitoare. Arbitrii ar fi primit maşini de lux de la cluburile pe care le ajutau.

Reclamă

Arbitrii care arbitrează și nu au niciun interes, nu îi dă nimeni. Au fost atâția arbitri care și-au văzut de treaba lor. Dar dacă ei sunt implicați la club, au relații cu cluburile prin intermediari sau direct. Stau și beau șampanie cu ei la meciuri. Dacă li se cumpără Mercedes-uri la arbitri. Despre ce vorbim?

Noi acceptăm treaba asta pentru că FRF își face jocul. Dintotdeauna campionatele au fost date în primul rând de Federație. Și Liga a luat parte la lucrurile astea„, a răbufnit fostul arbitru FIFA.

Citește și:

Mihai Stoica, atac cu talpa la arbitrul meciului Chindia – CFR Cluj 0-1

MM a pus tunurile pe „centralul” partidei, pe care îl acuză că a greşit intenţionat în favoarea liderului Ligii 1. Mai mult, consideră că Radu Petrescu ar fi trebuit exclus din arbitraj după ce ar mai fi favorizat-o pe CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am văzut în viața mea henț mai clar. Îi mai lipsea să o bage în geantă. Probabil că nu a dat penalty pentru CFR Cluj pe final pentru că știa că a fost henț. Plus că trebuia eliminat și Boateng. Este viciere de rezultat. Din nou! Să nu vă mai mirați de ce are CFR Cluj un avans atât de mare. Să vă mirați când va fi arbitrată corect.

Același arbitru care a inventat fault la Sibiu – CFR și a făcut-o campioană pe CFR și a retrogradat Voința. Când Beto a dat cu piciorul în pământ. A inventat atunci! Acum i-a intrat ceva în ochi și nu a văzut că a luat-o Costache cu mâna.

Trebuia exclus definitiv de atunci Petrescu. E clar că ai interes când inventezi. Suntem bătaia de joc a tuturor. Dacă aveam VAR se rezolvau multe„, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și