Închide meniul

Randers – CFR Cluj | Dan Petrescu încă mai crede în calificare. Ce a spus „Bursucul” înaintea meciului decisiv din Conference League. „Suntem într-o perioadă bună!”

Alexandru Ivan Publicat: 24 noiembrie 2021, 20:41

Randers – CFR Cluj | Dan Petrescu încă mai crede în calificare. Ce a spus „Bursucul înaintea meciului decisiv din Conference League. „Suntem într-o perioadă bună!

Dan Petrescu, înainte de Randers - CFR Cluj

Profimedia

  • Dan Petrescu încă mai crede în calificare
  • Ce a spus „Bursucul” înaintea meciului decisiv din Conference League

CFR Cluj are doar un punct în Conference League după 4 meciuri și este pe ultimul loc în grupă. Echipa lui Dan Petrescu mai păstrează doar șanse teoretice la calificare și este obligată să câștige la Randers ca să poată spera în continuare. Chiar și cu o victorie în Danemarca, campioana României tot ar putea să fie eliminată, asta dacă Jablonec o învinge pe AZ Alkmaar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Randers – CFR Cluj | Dan Petrescu încă mai crede în calificare

„Jucăm împotriva unei echipe foarte puternice, locul 3 în Danemarca, au o echipă extraordinară. Randers are nevoie de victorie mâine, nu-i ajută egalul. Noi avem o șansă la victorie, dacă Jablonec nu va câștiga mâine. Noi suntem într-o perioadă bună acum, mai bună decât înainte. Avem mici probleme de lot, dar dacă toți jucătorii vor fi bine din punct de vedere fizic vom avea o șansă.

Noi avem 2-3 jucători importanți cu probleme, să vedem dacă vor trece peste antrenamentul de azi. Petrila este cel mai mare absent, ar fi fost important să-l avem aici. Meritam să avem patru egaluri în grupă, cum a reușit Randers. Cu puțin noroc nu am fi pierdut niciun joc. Ar fi important și pentru bugetul clubului să câștigăm mâine. În țări precum Danemarca, Norvegia și Suedia trebuie să fii puternic pentru a câștiga”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Reclamă

Randers – CFR Cluj se joacă joi, 25 noiembrie, de la ora 22.00. În tur, în Gruia, CFR Cluj și Randers au terminat la egalitate, scor 1-1.

„Au fost voci care spuneau că mie nu îmi place de Sigurjonsson. Păi dacă era așa nu-l mai băgam în lot. El a fost mereu accidentat, acum are două-trei săptămâni la rând de când joacă. L-am văzut la antrenament, e foarte bun pe faza de atac. Culio ar putea să lipsească mâine, să vedem dacă va trece peste antrenamentul de azi. Aș vrea să avem doi jucători mai defensivi la mijloc și unul mai ofensivi, să existe o balanță.

Reclamă

Cestor s-a accidentat și a pierdut echipa, iar Graovac a intrat foarte bine. E un jucător foarte bun, chiar dacă nu l-am adus eu la echipă. L-am dorit și eu în trecut, îl cunosc foarte bine, e un jucător în care am mare încredere și sper să o țină tot așa”, a încheiat Dan Petrescu.

Citește și:

CFR Cluj, aproape de insolvență

Jucătorii de la CFR Cluj sunt nepătiţi de trei luni, iar în conducere sunt persoane neplătite chiar și de patru luni. Mai mult, ar mai exista şi alte datorii vechi, care vor mai apărea pe parcurs. La finalul anului trecut, conform actelor oficiale, CFR figura cu o datorie de 19,5 milioane de euro. Peste 50% din sumă era, de fapt, creanța propriului patron, care și-a înregistrat în acte toate sumele introduse în club sub formă de împrumuturi.

Edi Iordănescu a luat titlul cu CFR Cluj, dar a plecat fără să fie plătit. Tehnicianul s-a adresat ulterior comisiilor care i-au dat câștig de cauză. Astfel, ardelenii sunt obligați ca în aproximativ o săptămână să îi achite restanțele financiare.

Reclamă 4 / 0/3

Din informațiile AS.ro, mai este aproximativ o săptămână până la termenul limită la care CFR va trebui să-i plătească restanțele financiare lui Edi Iordănescu. Fostul antrenor din Gruia are de primit aproximativ 200.000 de euro, mai precis 185.000 de euro. 100.000 de euro, reprezentând primă de titlu, iar 85.000 de euro, restanțe salariale.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Liga 1 • 15 apr., 16:32
„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat