Închide meniul

Rapid, 3 victorii consecutive după un meci nebun cu 5 goluri cu Aerostar Bacău. Mihai Iosif: "Am tricou, nu am manta"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2020, 10:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Rapid, 3 victorii consecutive după un meci nebun cu 5 goluri cu Aerostar Bacău. Mihai Iosif: "Am tricou, nu am manta"

Sport Pictures via Hepta

Rapid a bătut-o pe Aerostar, cu 3-2

După golul de 1-2 al lui Manole, Rapid a reacţionat şi a refăcut diferenţa de două reuşite, prin Drăghiceanu (51). S-a terminat 2-3 după golul lui Chirilă din minutul 69. Mihai Iosif a anunţat că e pregătit să rămână la cârma giuleştenilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif: "Am tricou pe mine, manta nu am"

"Meci de suferinţă, am început perfect, am avut 2-0 repede. Ştiam că vom întâlni o echipă grea. Ne bucurăm şi sperăm să o ţinem tot aşa. Atmosfera este extraordinară, băieţii sunt descătuşaţi. 

Momentan suntem pe locul 4, o luăm step by step. Am tricou pe mine, manta nu am. Suntem bucuroşi să lucrăm la acest club, iar intensitatea emoţională este ridicată", a spus Iosif, la finalul meciului. 

În urma acestui succes, al treilea consecutiv, FC Rapid a urcat de pe locul 8 pe 4, cu 22 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus, de pe locul 3. Lider este FC U Craiova, cu 24 de puncte, formaţie urmată de ASU Poli Timişoara, 23 de puncte.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și