Închide meniul

Rapid – CFR Cluj 2-0 | Giuleștenii au făcut spectacol la Mioveni! Adrian Bălan, omul meciului. Dan Petrescu, al doilea eșec în Liga 1 pe banca campioanei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 octombrie 2021, 22:25

Rapid – CFR Cluj 2-0 | Giuleștenii au făcut spectacol la Mioveni! Adrian Bălan, omul meciului. Dan Petrescu, al doilea eșec în Liga 1 pe banca campioanei

ASU Poli Timișoara - Rapid

GEORGE FILIP/ MEDIAFAX FOTO

Adrian Bălan a reușit prestația sezonului la Mioveni. Atacantul a fost one-man show în meciul cu CFR Cluj. Acesta a deschis scorul, în minutul 27, din pasa lui Alexandru Albu, și a închis tabela, în minutul 55, din pasa lui Sefer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puștiul Hindrich, portarul titularizat de Dan Petrescu între buturile ardelenilor, n-a avut nicio șansă în fața vârfului giuleștenilor.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne lider în Liga 1, cu 30 puncte, la 6 distanță de rivala FCSB. De partea cealaltă, Rapid a urcat pe locul 5, cu 21 de puncte.

Rapid – CFR Cluj 2-0

Min. 90+4: Fluier final! Rapid a câștigat cu 2-0 derby-ul cu CFR Cluj.

Min. 78: Ciprian Deac a fost aproape de un gol fabulos, după ce a executat o lovitură liberă.

Reclamă

Min. 54: GOOOL Rapid! Adrian Bălan a marcat din nou, din pasa lui Sefer.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză la Mioveni! Rapid conduce cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 27: GOOOL Rapid! Adrian Bălan a scăpat singur cu puștiul Hindrich și a marcat fără probleme!

Min. 1: A început meciul!

  • Rapid: Moldovan – Săpunaru, Dandea, Grigore, Morais – Albu, Crepulja – Sefer, Stahl, Hlistei – Bălan
  • CFR Cluj: Hindrich – Manea, Burcă, Cestor, Camora – Păun, Boateng, Deac – Chipciu, Alibec, Omrani

Rapid și CFR Cluj se întâlnesc pentru prima oară după 6 ani în Liga 1. Confruntarea se va disputa la Mioveni.

Campioana României are un sezon perfect, cu 10 victorii înregistrate în 11 meciuri. Unicul eșec al ardelenilor a fost în deplasarea de la FC Botoșani, scor 0-1.

De partea cealaltă, Rapid nu a mai câștigat niciun meci de 5 etape. Fără Mihai Iosif care să poată da indicații, giuleștenii au obținut doar 2 puncte în ultimele cinci meciuri.

Ultima confruntare Rapid – CFR Cluj a fost în 2015, când ardelenii au câștigat la limită, scor 2-1.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și