Închide meniul
Foto

Atmosferă incendiară pe Arena Națională! 15.000 de fani la Rapid – Chindia. „Dacă nu era vacanţă, se deschidea şi al doilea inel”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 iulie 2021, 21:42 / Actualizat: 19 iulie 2021, 0:23

Atmosferă incendiară pe Arena Națională! 15.000 de fani la Rapid – Chindia. „Dacă nu era vacanţă, se deschidea şi al doilea inel”

Atmosferă incendiară la Rapid - Chindia

as.ro

Revenirea Rapidului în Liga 1 este marcată de prezența a aproape 15.000 de spectatori în tribunele Arenei Naționalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doar blockbuster-ul Franța – Elveția de la Euro 2020 depășește în audiență meciul giuleștenilor, dintre cele jucate pe cel mai mare stadion al României în ultimul an și jumătate.

Atmosferă incendiară pe Arena Națională la Rapid – Chindia Târgoviște

Ultrașii giuleștenilor au aprins torțe, fumigene și petarde. Gloriile clubului au stat într-un sector special, printre care și Daniel Pancu.

„Dacă nu erau suporterii în vacanță probabil se deschidea și al doilea inel. Ultima dată când am jucat pe Arena Națională a fost cu CSA Steaua în Liga 4, știți ce s-a întâmplat”, a declarat Daniel Pancu, înaintea meciului.

În 2018, Rapid și CSA Steaua s-au duelat pe Arena Națională, cu tribunele arhi-pline. Ambele se aflau atunci în Liga 4. S-a terminat 3-1 pentru giuleșteni, care acum au ajuns în Liga 1.

Reclamă

Victor Angelescu: „A fost un vis de-al meu”

Victor Angelescu, patronul Rapidului, aşteaptă şi el cu nerăbdare primul meci pe care Rapid, cu el patron, îl va juca în Liga 1.

E un lucru incredibil că am ajuns din nou în Liga 1. A fost un vis de-al meu. Ne-am dat seama că e un proces de lungă durată, am luat-o de jos, au trecut și am ajuns când a trebuit. Am avut o singură sincopă, în Liga 2. Am avut niște bugete peste media campionatelor în care am jucat și de-asta a fost un proces accelerat„, a mai spus Angelescu.

Sunt fericit că o să avem suporteri în tribune şi că Rapid se întoarce unde îi este locul. Şi sperăm să ne întoarcem şi acasă, pe Giuleşti. Anul ăsta va fi de tranziţie pentru Rapid, nu trebuie decât să rămânem în prima ligă, pentru ca anul viitor să sperăm la mai multe, la mult mai multe. Fiecare meci trebuie să-l tratăm ca pe o finală, asta am spus toată cariera mea„, a spus şi Cristi Săpunaru, care a revenit după şase ani la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Rapid, înapoi îon Liga 1
  • Atmosferă incendiară pe Arena Națională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și