Închide meniul

Rapid – CS Mioveni 1-1. Mihai Iosif ştie de ce giuleştenii nu au câştigat: "Ocaziile se răzbună". Mesaj categoric pentru jucători: "Dai totul până la epuizare!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 aprilie 2021, 14:41

Rapid – CS Mioveni 1-1. Mihai Iosif ştie de ce giuleştenii nu au câştigat: "Ocaziile se răzbună". Mesaj categoric pentru jucători: "Dai totul până la epuizare!"

Mihai Iosif, prima reacţie după Farul - Rapid 2-0

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Rapid a avut mai multe ocazii clare, însă a plecat doar cu punct de la Mogoşoaia. Dezamăgit din cauza rezultatului, Mihai Iosif aşteaptă rezultate pozitive în următoarele etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am condus ostilităţile tot meciul, am luat gol dintr-o jumătate de şut, prima repriză am avut 4-5 ocazii mari, nu am dat gol şi ocaziile se răzbună în fotbal. Am văzut camera acolo şi aşa mi-a venit pe moment. Mă bucur la orice gol, când înscrie Rapidul, indiferent unde sunt eu, când înscrie, eu mă bucur.

Mihai Iosif: "Trebuie să dai totul până la capăt"

M-am supărat, poate mi s-a părut mie. Nu comentez arbitrajul, nu l-am comentat niciodată, nici acum. Dacă s-ar opri acum, am fi promovaţi. (n.r. – Hlistei) A dat totul pe teren, asta înseamnă că joci la Rapid. Dai totul până la epuizare indiferent de ce eşti, antrenor, jucător, suporter. Totul până la capăt", a spus Mihai Iosif la TelekomSport.

Rapid – CS Mioveni 1-1. Giuleştenii, un nou pas greşit în lupta pentru promovare

Rapid a făcut un nou pas greşit în lupta pentru promovarea în Liga 1. Giuleştenii au remizat cu CS Mioveni la Mogoşoaia, scor 1-1. Cătălin Hlistei a deschis scorul, în minutul 44, cu o execuţie superbă, iar Bogdam Rusu închis tabela, în minutul 82.

În urma acestui rezultat, Rapid rămâne pe locul secund în Liga 2, cu 43 de puncte. De partea cealaltă, CS Mioveni ocupă primul loc pentru baraj, cu 42 de puncte.

Reclamă

În următoarea etapă, giuleştenii au duel cu Csikszereda Miercurea Ciuc, în timp ce argeşenii se vor deplasa în Bănie, pentru duelul cu FC U Craiova 1948.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și