Închide meniul

Rapid detonează bomba pe piața transferurilor! Claudiu Keșeru, așteptat în Giulești

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 august 2021, 15:35

Rapid detonează bomba pe piața transferurilor! Claudiu Keșeru, așteptat în Giulești

Rapid îl vrea pe Claudiu Keșeru

Sefa Karacan / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

În prezent la Ludogoreț Razgrad, Claudiu Keșeru a bifat un singur meci în acest sezon la seniori. Românul a fost trimis la echipa a doua a bulgarilor, unde a înscris trei goluri în două apariții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid vrea să-l aducă pe Claudiu Keșeru

Keșeru n-a mai jucat în Liga 1 din stagiunea 2014-2015, când a îmbrăcat tricoul lui FCSB. Roș-albaștrii îl vindeau atunci la Al-Gharafa în perioada de transferuri din iarnă, după care Keșeru ajungea la Ludogoreț la sfârșitul verii aceluiași an.

Aflat în Bulgaria de 6 ani, Keșeru a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Ludogoreț, cu 139 de reușite.

Numai că atacantul de 34 de ani nu mai prinde primul „11”, astfel că Keșeru ar putea să-și relanseze cariera în Liga 1. Potrivit ziare.com, Rapid a început deja tratativele pentru transferul său.

Keșeru are 13 goluri marcate pentru echipa națională a României în 42 de meciuri. Pe lângă FCSB, acesta a jucat și la mai multe cluburi din Franța, precum Angers sau Nantes.

Reclamă

Rapid, transferuri impresionante

Giuleștenii au impresionat în această fereastră de mercato. Rapid a semat cu mai mulți jucători care au intrat direct în primul „11” și au pus umărul la startul excelent de sezon al echipei lui Iosif.

Printre aceștia se numără Alexandru Albu, Dragoș Grigore, Cristian Săpunaru, Junior Morais, Ljuban Crepulja, Belu-Iordache sau Nicolae Carnat. Pe lângă aceștia, Rapid i-a mai adus și pe Romario Moise, Marzouk și Alami.

S-au despărțit în această vară de Rapid jucători precum Drăghiceanu, Octavian Ursu, Daniel Benzar, Rareș Lazăr sau Ionuț Voicu (retras din activitate).

Reclamă 4 / 0/3

Următorul meci al giuleștenilor în Liga 1 este duminică împotriv rivalilor de la FCSB.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și