Închide meniul

Rapid – Dinamo 1-1 | Imagini virale cu Marius Șumudică! Antrenorul a fost filmat cântând imnul Rapidului. „Hai acasă, Șumi!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 februarie 2022, 10:01

Rapid – Dinamo 1-1 | Imagini virale cu Marius Șumudică! Antrenorul a fost filmat cântând imnul Rapidului. „Hai acasă, Șumi!

Marius Șumudică a fost pe stadion la Dinamo - Rapid

Instagram Marius Șumudică

Marius Șumudică este în scandal cu conducătorii și antrenorul Rapidului, dar nu a putut sta departe de echipa lui de suflet. Șumudică a venit pe cel mai mare stadion al României cu fularul alb-vișiniu și pregătit să scandeze pentru favoriți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Dinamo 1-1 | Imagini virale cu Marius Șumudică

Șumudică a cântat imnul Rapidului la fel ca în vremurile bune și a postat imaginile pe rețelele de socializare. Fanii au sărit imediat în comentarii. „Hai acasă, Șumi!”

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Marius Sumudica (@coachsumudica)

„Șumi-gol” a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la meci. Șumudică, cu fularul alb-vișiniu la gât, a avut un mesaj războinic.

„RAPID! Ăsta e spiritul! Ăştia suntem noi, rapidiştii!„, a scris Marius Șumudică, pe Instagram.

Reclamă

Marius Șumudică, prima reacție după ce fanii i-au cerut demisia lui Mihai Iosif

Rapid a scos doar o remiză cu Dinamo, scor 1-1, iar giuleștenii au ajuns la nouă meciuri la rând fără victorie. Suporterii și-au pierdut răbdarea cu Mihai Iosif și, la finalul derby-ului de pe Arena Națională, fanii i-au cerut demisia antrenorului.

Liber de contract și favorit al suporterilor Rapidului, Șumudică anunță însă că nu se va întoarce la echipa lui de suflet.

Nu stau eu să discut de rezultat. A fost un angajament, un meci bun, două galerii frumoase. Nu e problema mea (n.r. că i s-a strigat demisia lui Mihai Iosif), e problema suporterilor. Nu mă întorc„, a declarat Marius Șumudică după Rapid – Dinamo 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a rămas fără victorie în Liga 1 în fața lui Dinamo din 2008. După remiza de pe Arena Națională, echipa lui Mihai Iosif nu mai are șanse matematice la play-off.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și