Închide meniul

Rapid – Farul 0-0 | „Unchiul meu e rapidist, cred că s-a bucurat!” Reacţia lui Hagi, după momentele emoţionante de pe Arena Naţională! Ce a spus despre umilinţele din Conference League

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2021, 0:07

Reclamă
Rapid – Farul 0-0 | „Unchiul meu e rapidist, cred că s-a bucurat! Reacţia lui Hagi, după momentele emoţionante de pe Arena Naţională! Ce a spus despre umilinţele din Conference League

Gică Hagi, despre FRF

Hepta

Înaintea partidei, Gică Hagi a fost a primit un buchet de flori, un tricou al Rapidului cu numărul 10 şi a fost aplaudat de tot stadionul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Hagi, după momentele emoţionante de pe Arena Naţională

Le mulțumesc pentru respectul pe care mi l-au arătat. Le urez baftă. Unchiul meu e rapidist. Cred că s-a bucurat când a văzut”, a spus Gică hagi la Digisport.

Rapid – Farul Constanţa 0-0 | Gică Hagi, mulţumit de jocul echipei sale

Gică Hagi s-a arătat mulţumit de prestaţie echipei sale pe Arena Naţională. Viitorul rămâne neînvinsă în acest sezon şi fără gol primit. De altfel, ambele echipe au rămas neînvinse şi fără gol primit după primele trei etape ale campionatului. Giuleştenii mai rămân lideri cel puţin o zi. Farul este pe locul al treilea.

Un meci frumos, cu toate că nu s-a marcat. Cred că publicul s-a bucarat de fotbal, am avut şi noi şi ei ocazii. Puteam să marcăm fiecare 2 goluri. Ne-au lipsit micile detalii, suntem la început de drum, sunt primele meciuri. Nu uitaţi că am băgat mulţi jucători tineri şi azi. Îi folosim şi pe cei cu experienţă.

E un lot bun, stăm bine, suntem acoperiţi. Rămâne să muncim împreună, cei care vin trebuie să se obişnuiască cu fusul orar. Trebuie să construim, să avem jocul acela pe care să îl dominăm„, a mai spus Hagi.

Reclamă

Gică Hagi, despre umilinţele din Conference League

Gică Hagi a vorbit şi despre umilinţele echipelor româneşti din Conference League. „Regele” a făcut din nou apel pentru un proiect durabil, care să resusciteze fotbalul românesc.

Nu pot să am altă trăire decât cum au avut toţi românii. Nu ne convine la nimeni, asta e realitatea. Trebuie să schimbăm ceva, nu e bine. Trebuie să reflectăm ce vom face în următorii 10 ani.

Ne-am săturat cu toții să facem strategii de azi pe mâine. Echipele de club trebuie să meargă în Europa şi să ne reprezinte bine. Trebuie să avem meciuri internaţionale şi să îi trimitem la echipele naţionale. Românul e talentat, rămâne să ne organizăm la nivel de conducere„, a mai spus Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și