Închide meniul

Rapid – FC U Craiova 1948 0-0 | Flavius Stoican e categoric: „Pe teren nu a fost diferența din clasament!” Care este marele regret al antrenorului oltenilor

Dragoș Vasile Publicat: 1 noiembrie 2021, 22:55

Reclamă
Rapid – FC U Craiova 1948 0-0 | Flavius Stoican e categoric: „Pe teren nu a fost diferența din clasament! Care este marele regret al antrenorului oltenilor

Flavius Stoican

FC U Craiova 1948 Facebook

Flavius Stoican e categoric după Rapid – FC U Craiova 1948 0-0

Flavius Stoican este convins că jucătorii săi au fost egalii giuleștenilor în derby-ul de la Mioveni. Totuși, antrenorul regretă faptul că echipa sa nu a fructificat nicio ocazie pentru a obține cele trei puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred în ambii portari. Își fac datoria și nu sunt diferențe între ei. Rapid a avut inițiativa în prima repriză. În a doua s-au echilibrat. Am avut o ocazie monumentală și puteam să plecăm cu cele trei puncte.

Punctul ne dă moral. Văd o atitudine bună. Începem jocul dornici, determinați. Nu cred că a fost diferența din clasament pe teren. Va fi un meci greu, dificil cu Sepsi. De mâine ne gândim la această partidă”, a declarat Flavius Stoican la finalul meciului.

Rapid – FC U Craiova 1948 0-0. Remiză nebună la Mioveni

Rapid – FC U Craiova 1948 s-a terminat 0-0. Nou-promovatele au oferit un spectacol pe cinste la Mioveni. Echipa lui Mihai Iosif a ratat ocazii uriașe.

Rapid a început tare și repriza a doua. Cele mai mari ocazii le-a avut Adrian Bălan, care a încercat să înscrie din toate pozițiile, inclusiv din foarfecă. Sefer a prins un alt șut bombă, de această dată din lovitură liberă, dar Mogoșanu a respins din nou.

Reclamă

Apoi a venit rândul oltenilor să iasă la atac. Italianul Andrea Compagno a ratat cea mai mare ocazie. El n-a reușit să-i dea gol lui Horațiu Moldovan din cinci metri, singur în careul Rapidului. La câteva minute după acea fază, Săpunaru s-a luat la ceartă cu Adrian Mititelu Jr. din cauza unei sticle aruncate în teren de pe margine.

S-a terminat 0-0 între Rapid și FC U Craiova 1948. Cu această remiză, giuleștenii au urcat pe loc de play-off, cu 23 de puncte. De cealaltă parte, oltenii lui Adrian Mititelu Jr. rămân pe poziția a 12-a, cu 13 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
Vezi toate știrile
Citește și