Închide meniul

Rapid – FCSB 1-0 | Nebunie în vestiarul giuleştenilor după victoria cu FCSB. „Cine domină Capitala”

Antena Sport Publicat: 16 august 2021, 9:41

Rapid – FCSB 1-0 | Nebunie în vestiarul giuleştenilor după victoria cu FCSB. „Cine domină Capitala

Nebunie în vestiarul Rapidului

Instagram Rapid

  • Rapid – FCSB 1-0. Autogolul lui Vinicius a stabilit scorul final
  • Jucătorii Rapidului au sărbătorit în vestiar

Rapidiştii au făcut o poză cu toată echipa, stafful şi cu Daniel Niculae şi au întrebat retoric rivalele FCSB şi Dinamo: „Cine domină Capitala ❓🤔”. Giuleştenii au avans consistent în clasament, 5 puncte peste FCSB şi 7 peste Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
View this post on Instagram
 
A post shared by FC Rapid 1923 (@fcrapid1923oficial)

Revenirea Rapidului în Liga 1 a adus şi o atmofseră unică în ultimii doi ani, pe Arena Naţională.Au fost 40.000 de oameni la derby, 4.000 de ei fiind ultraşii roş-albaştrilor. Meciul a fost însă decis de autogolul lui Vinicius.

Reclamă

Rapid – FCSB 1-0 | Cristi Săpunaru, în conflict cu suporterii rivalei

Cristi Săpunaru, căpitanul giuleștenilor, s-a supărat că fanii roș-albaștrilor au implicat și copii în conflictele din tribune. Totodată, Săpunaru a glumit pe seama rivalului Florin Tănase.

„Un meci greu, cu o echipă valoroasă, copii foarte talentați. Mă bucur că țara asta încă scoate copii talentați și să fie inteligenți să devină mari fotbaliști. Am fost maturi și am reușit să câștigăm aceste trei puncte. Jucătorii s-au pregătit singuri. Mulțumim suporterilor care au fost alături de noi.

Reclamă

Le mulțumim și adversarilor că au adus suporteri la meci, pentru că asta înseamnă spectacol în fotbal. Rapidul e unic în România și îmi doresc ca și celelalte echipe să aducă suporteri la stadion. Nu am avut nimic de împărțit cu fanii lui FCSB.

Singura chestie că intrau să bată oamenii de la tribuna a doua, unde erau și copii. Ne smardoim cu copiii, ce dracu’? E un derby, e normal să mă înjure, e normal să le arăt și eu semne frumoase. Asta e„, a spus Săpunaru, după Rapid – FCSB 1-0.

Rapid a învins-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), pe FCSB, în etapa a 5-a a Ligii 1. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribune.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 39, pe un contraatac, Belu Iordache a centrat pe jos în faţa porţii, Alexandru Creţu a deviat balonul în Vinicius şi din jucătorul brazilian mingea a ricoşat în poartă. După acest meci, lider în clasament este CFR Cluj, cu 15 puncte, urmată de Rapid, cu 13 puncte. FCSB este pe locul 4, cu 8 puncte la fel ca Farul şi UTA.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi