Închide meniul

Rapid – FCSB 1-0. Derby nebun pe Arena Națională! Prima înfrângere în Liga 1 pentru echipa lui Dinu Todoran. Giuleștenii rămân fără gol primit

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 august 2021, 23:40

Rapid – FCSB 1-0. Derby nebun pe Arena Națională! Prima înfrângere în Liga 1 pentru echipa lui Dinu Todoran. Giuleștenii rămân fără gol primit

Rapid - FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nou-promovata FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FCSB, în etapa a V-a a Ligii I. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribunele Arenei Naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe un contraatac, Belu Iordache a centrat pe jos în faţa porţii, Alexandru Creţu a devitat balonul în Vinicius şi din jucătorul brazilian mingea a ricoşat în poartă.

În minutul 83, Şerban (FCSB) şi Claudiu Iordache (Rapid) au avut o altercaţie, s-au îmbrâncit. Sefer (Rapid) a venit tare şi l-a doborât pe Şerban. După acest incident, în care s-au implicat mai mulţi jucători de la ambele echipe, Sefer şi Şerban au fost eliminaţi.

Meciul a fost presărat de incidente, galeriile, mai ales cea a gazdelor, aruncând petarde şi obiecte pe teren.

După acest meci, lider în clasament este CFR Cluj, cu 15 puncte, echipă urmată de Rapid, cu 13 puncte, FC Botoşani, cu zece puncte, FCSB, Farul Constanţa şi UTA, cu câte opt puncte.

Reclamă

Rapid – FCSB 1-0

Update 23.30: Final de meci! Rapid se impune cu 1-0 grație autogolului lui Vinicius.

Update 23:18: Jucătorii celor două echipe s-au luat la bătăie! Sorin Șerban și Claudiu Belu-Iordache s-au luat la bătaie. Ambii au primit cartonașul galben, dar jucătorul lui FCSB mai avea unul, astfel că a fost eliminat. Antonio Sefer a sărit să-l apere pe colegul său și a primit direct cartonașul roșu

Update 23.15: Ocazie pentru FCSB! Vincius a dat cu capul direct în brațele lui Moldovan

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.20: Florinel Coman este înlocuit de Andrei Dumiter.

Update 22.46: Ocazie uriașă pentru FCSB! Florinel Coman a executat surprizător o lovitură direct pe poartă, de la mare distanță, iar Horațiu Moldovan a intervenit în ultimul moment

Update 22.35: A început repriza secundă.

Update 22.20: Pauză pe Arena Națională! Rapid o conduce pe FCSB cu 1-0.

Update 22.10: GOOOL Rapid! Alexandru Crețu a luftat când a încercat să respingă un balon, iar mingea a ricoșat din Vinicius direct în poarta lui Andrei Vlad.

Update 22.03: Vinicius a trimis cu capul pe lângă poarta Rapidului.

Update. 22:01: Ocazie pentru Rapid! Săpunaru a șutat peste poartă de la marginea careului.

Reclamă

Update 21.58: Jucătorii celor două echipe au intervenții dure.

Update 21.54: Florin Tănase acuză probleme medicale. Şi Albu a avut o intrarea dură la căpitanul lui FCSB.

Update 21.49: Cordea cade în careul Rapidului şi primeşte cartonaşul galben, deşi a făcut gesturi că nu a cerut penalty.

Update 21:47: Fază periculoasă pentru Rapid. Pănoiu nu a reuşit să finalizeze din interiorul careului.

Update 21:38: Fault dur al lui Dragoş Grigore asupra lui Florin Tănase.

Update 21.37: Ocazie Octavian Popescu! Fotbalistul lui FCSB a încercat să finalizeze singur, deşi o pasă era mult mai indicată.

Update 21:35: Început fără faze periculoase, dar cu o posesie de peste 80% pentru FCSB.

Update 21:31: „FC FCSB este Steaua.ro….eroare, pagina nu a fost găsită”, au afişat giuleştenii în peluza lor.

Update 21.30: A început meciul!

Update 21.20: Atmosferă superbă pe Arena Naţională, fanii încă vin în tribune.

captură Telekom Sport
as.ro

Update 19:44: Avem echipele de start. Surprinde formula super-ofensivă a oaspeţilor. FCSB va avea practic patru atacanţi, dacă ţinem cont că Octavian Popescu va fi tris în linia de mijloc, în timp ce în avanposturi vor fi Cordea, Coman şi Tănase.

La Rapid revine Dragoş Grigore, care va face cuplu în centrul apărării cu celălalt fost internaţional, Săpunaru. Giuleştenii n-au primit niciun gol în primele patru etape.

Rapid – FCSB. Echipele de start

Duelul a durat toată săptămâna premergătoare meciului, iar, de la distanţă, Cristi Săpunaru a avut un duel verbal cu rivalii din Berceni. „Să nu li se facă rău de la nervi! Oricum, se calmează ei până la ora meciului”, a fost mesajul lui Săpunaru.

De partea cealaltă, căpitanul Florin Tănase a repetat faptul că roş-albaştrii vor întâlni o echipă nou-promovată. „Ne aşteaptă un derby, ne aşteaptă un meci frumos. E o echipă cu experienţă, cu un antrenor bun, i-a luat din play-out-ul Ligii 2 şi i-a dus pe podiumul Ligii 1. Trebuie să câştigăm, până la urmă jucăm cu o nou-promovată. Nu am jucat decât cu Dinamo.

Presiunea nu este foarte mare. Este altceva când se vorbeşte toată săptămâna. Jucăm cu o nou-promovată, nu trebuie să picăm într-o capcană. Te ambiţionează acele declaraţii, nu trebuie să vorbim mult şi să o facem pe teren”, a spus Tănase, la conferinţa de presă.

Rapid – FCSB | Dinu Todoran: Va fi spectacol în tribună

Rapid și FCSB nu s-au mai întâlnit într-un meci direct din februarie 2015. La vremea aceea, echipa lui Gigi Becali încă juca în Ghencea. Derby-ul a fost câștigat de giuleșteni, scor 1-0. La finalul acelui sezon, Rapid retrograda din Liga 1. Acum, Arena Naţională va fi sold-out pentru duelul din etapa a cincea. Aproape 40.000 de fani vor fi pe cel mai mare stadion al ţării.

„Avem un meci cu Rapid după 6 ani. Dorim să câştigăm meciul şi să ne facem suporterii fericiţi. Îi aşteptăm să ne susţină. Ne-am pregătit toată săptămâna. Jucătorii sunt dornici să câştige meciul. Sper să fie spectacol pe teren, în tribună sigur va fi”, a spus şi Dinu Todoran.

Rapid va întâlni FCSB, duminică, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, în etapa a cincea a Ligii 1, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” Vezi toate știrile
Citește și