Închide meniul
Foto

Rapid – FCSB | Atmosferă de poveste pe Arena Națională! Galeriile au făcut spectacol! Banner incredibil afișat de suporterii rapidiști

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 august 2021, 21:50 / Actualizat: 15 august 2021, 23:12

Rapid – FCSB | Atmosferă de poveste pe Arena Națională! Galeriile au făcut spectacol! Banner incredibil afișat de suporterii rapidiști

Atmosferă de poveste la Rapid - FCSB

AS.ro

Derby-ul mult așteptat a început. Și a început senzațional, cel puțin în tribune. După multă vreme, Arena Națională a fost aproape plină la un meci de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atmosferă incendiară la Rapid – FCSB

Galeriile celor două formații au impresionat. Rapidiștii chiar s-au pronunțat în războiul dintre FCSB și CSA. „FCBS este Steaua.ro…. pagina nu a fost găsită”, a fost ironia giuleştenilor.

La puține minute după startul partidei s-au aprins și materialele pirotehnice. Nici fumigenele nu au lipsit.

În calitate de gazdă, Rapidul a strâns aproape 30.000 de suporteri la stadion. Și FCSB numără aproape 10.000 de susținători în tribune.

Probleme la casele de bilete

Rapid – FCSB se joacă cu casa închisă, adică cu peste 40.000 de spectatori în tribune, potrivit anunţurilor făcute înainte de meci de oficialii gazdelor. Aceasta este capacitatea maximă permisă de autorităţi care au deschis 75% din Arena Naţională.

Reclamă

Fanii oaspeţilor vor ocupa o peluză. Mulţi dintre ei au mers la stadion cu ore bune înainte de startul meciului, dar s-au plâns că li s-au închis în nas casele de bilete. Rapid a rezolvat problema.

„Nu mai erau bilete tipările. Au fost aduse”, a explicat liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă, pentru AntenaSport.

Rapid și FCSB nu s-au mai întâlnit într-un meci direct din februarie 2015. La vremea aceea, echipa lui Gigi Becali încă juca în Ghencea. Derby-ul a fost câștigat de giuleșteni, scor 1-0. La finalul acelui sezon, Rapid retrograda din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și