Închide meniul

Rapid – Gaz Metan Mediaş 1-2 | Ilie Poenaru, impact instant la noua echipă: „Aveau un blocaj mental, dar am transmis ce trebuie făcut!” Cum i-a motivat pe jucători

Dragoș Vasile Publicat: 17 septembrie 2021, 23:41

Reclamă
Rapid – Gaz Metan Mediaş 1-2 | Ilie Poenaru, impact instant la noua echipă: „Aveau un blocaj mental, dar am transmis ce trebuie făcut! Cum i-a motivat pe jucători

Ilie Poenaru așteaptă duelul cu Mircea Rednic

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Ilie Poenaru, impact instant la Gaz Metan Mediaş

Ilie Poenaru a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi. Chiar dacă nu a avut mult timp la dispoziţie, antrenorul a reuşit să îi motiveze pe jucători înaintea meciului cu Rapid. Ardelenii au obţinut cele 3 puncte, iar tehnicianul a dezvăluit care a fost reţeta succesului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Impactul a fost bun. A fost victoria jucătorilor. Am transmis că trebuie schimbat sistemul de joc. Au dat dovadă de mare caracter. Le-am spus că trebuie să creadă. Am găsit un grup minunat.

Aveau un blocaj mental, erau temători. Chiar dacă am câştigat, nu am arătat cum îmi doresc. Am încercat să punem la punct anumite lucruri. Am vrut să stau mult mai sus. Urmează un meci de Cupă”, a declarat Ilie Poenaru la finalul meciului.

Rapid – Gaz Metan Mediaş 1-2 | Ronaldo Deaconu a dezvăluit reţeta succesului de pe Arena Naţională

Gaz Metan a dat lovitura pe Arena Naţională chiar la debutul lui Ilie Poenaru. Ronaldo Deaconu a dezvăluit reţeta succesului din meciul cu Rapid, 2-1.

Mijlocaşul a dezvăluit că Ilie Poenaru a avut impact instant la Gaz Metan. Ronaldo Deaconu a trimis săgeţi la adresa lui Mihai Teja, căruia i-a reproşat că jucătorii nu respectau nicio indicaţie în mandatul său.

Reclamă

„A venit Mister şi ne-a dat un şoc. A contat mult, înainte jucam blazaţi. Jucam fiecare ce voiam. Ne-a pus să respectăm un plan tactic. Vrem să jucăm fotbal mai mult pentru că am stat la cutie. Publicul a cântat 97 de minute. Ei şi cei de la Dinamo sunt unici în România”, a declarat Ronaldo Deaconu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și