Închide meniul

Rapid n-a luat gol în acest sezon, dar o legendă a rivalilor face anunţul: „Prevăd o victorie facilă pentru FCSB. E favorită”

Antena Sport Publicat: 11 august 2021, 14:37

Rapid n-a luat gol în acest sezon, dar o legendă a rivalilor face anunţul: „Prevăd o victorie facilă pentru FCSB. E favorită

Rapid n-a luat gol în acest sezon, dar o legendă a rivalilor face anunţul

Hepta

  • Rapid nu a încasat niciun gol în acest sezon
  • Helmut Duckadam susţine că FCSB va trece lejer de giuleşteni

“Aştept un stadion plin, cât va permite legea. Cred că cei de la Rapid au făcut greşeli că i-au provocat pe cei de la FCSB şi prevăd o victorie facilă pentru FCSB. Pentru că se vor ambiţiona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este favorită. Vlad după ultimul interviu după ultimul joc mi s-a părut destul de arogant şi nu ştiu de ce. Ar trebui să fie mai modest, pentru că calităţi are, important este să şi le fructifice”, a spus Duckadam.

Helmut Duckadam: Suntem deja jos şi se pare că următorii ani vom fi şi mai jos

Duckadam nu are dubii nici când vine vorba de CFR. Campioana a ratat prezenţa în play-off-ul Ligii Campionilor, după eşecul clar de la Berna, 1-3 cu Young Boys.

Reclamă

El a menţionat că fotbalul din România va ajunge şi “mai jos” decât este în prezent şi că Young Boys Berna a meritat să câştige dubla confruntare cu CFR Cluj, din preliminariile LC. “Am văzut un CFR foarte bun în primele 20 de minute, dar la acest nivel nu e suficient. În cele două jocuri Young Boys, o echipă care merita să meargă în play-off-ul LC fără probleme.

Suntem deja jos şi se pare că următorii ani vom fi şi mai jos. Când avem 1-2 jucători buni îi vindem şi din păcate calitatea campionatului scade. Valoarea fotbaliştilor şi a fotbalului a scăzut foarte mult”.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”