Închide meniul

Rapid poate da marea lovitură cu Rareș Ilie! Anunțul lui Victor Angelescu despre transferul la Nice

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iulie 2022, 13:24

Rapid poate da marea lovitură cu Rareș Ilie! Anunțul lui Victor Angelescu despre transferul la Nice

Rareș Ilie este ”perla” Rapidului

Rareș Ilie, în timpul unui meci pentru Rapid / Profimedia

Rapid poate da marea lovitură cu Rareș Ilie. ”Perla” giuleștenilor este dorită în Franța, de Nice, iar patronul Victor Angelescu a oferit ultimele detalii despre transferul acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Crescut la academia Rapidului, Rareș Ilie a fost promovat la prima echipă în sezonul 2020/2021, pe vremea când giuleștenii se aflau în Liga a 2-a. În ultimii doi ani, mijlocașul de 19 ani a marcat 9 goluri și a oferit 12 assist-uri în 60 de apariții pentru trupa de sub Grant.

Rapid poate da marea lovitură cu Rareș Ilie

„Singurul lucru pe care putem să îl spunem e că avem mai multe cluburi interesate de el. În funcție de negocieri vom vedea dacă vom ajunge la o sumă care să ne convină. Dacă nu, va rămâne la Rapid.

Suntem în discuții cu niște cluburi destul de mari din afară. Sunt cluburi din primele 4-5 campionate din Europa”, a declarat Victor Angelescu, potrivit fanatik.ro.

Rareș Ilie, ofertă de 5 milioane de euro

Rareș Ilie a primit o ofertă de 5 milioane de euro din Ligue 1. Potrivit presei din Franța, Nice este interesată de noua „perlă” a giuleștenilor.

Reclamă

În vârstă de numai 19 ani, Rareș Ilie a devenit o piesă de bază în primul „11” al Rapidului. Iar jocul său solid a atras atenția și cluburilor uriașe din Europa.

Potrivit RMC Sport, Nice vrea să-l aducă în Hexagon pe tânărul mijlocaș român, care recent a participat alături de naționala U19 la Campionatul European.  

„Nice le-a făcut o ofertă de 5 milioane de euro celor de la Rapid București pentru Rareș Ilie (19 ani)”, a notat celebra publicație franceză.

Reclamă 4 / 0/3

Nice a încheiat pe locul 5 în Ligue 1, în sezonul precedent, și va evolua în play-off-ul Conference League.

Adrian Mutu, răspuns genial când a fost întrebat cum are grijă de „perla” Rareş Ilie

Adrian Mutu a avut o reacţie genială atunci când a fost întrebat despre modul cu reuşeşte să îl ţină cu picioarele pe pământ pe „perla” Rareş Ilie. Mutu spune că se comportă ca un părinte cu „perla Giuleştiului”.

Adrian Mutu spune că are grijă de Rareş Ilie pentru a-l ţine cu picioarele pe pământ. Mai mult, acesta spune că Rareş Ilie provine şi dintr-o familie serioasă, care i-a oferit e educaţie aleasă.

Mă bucur că a dat multe goluri de când am venit eu. Am grijă de el şi îl ţin cu picioarele pe pământ, ca un părinte, ca să spun aşa, moral şi o bătăiţă preventivă ca să nu şi-o ia în cap. Dar el este un băiat inteligent, se vede că provine dintr-o familie serioasă şi cu anumite principii, de aceea când îi vedeţi modul lui de a se comporta este unul corect, de profesionist, şi trebuie să continue.

Îi spun public probabil la fiecare conferinţă că nu s-a întâmplat nimic, nu a obţinut nimic şi trebuie să continue pe acest drum pentru că abia de-acum încolo pretenţiile au crescut în ceea ce-l priveşte. Aşteptările de la el vor fi şi mai mari„, a spus Adrian Mutu într-o conferinţă de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și