Închide meniul

Rapid pregăteşte o super lovitură! Un fost atacant de la Everton şi Monaco, bomba verii în Giuleşti. Pentru transferurile lui s-au plătit 34 de milioane de euro!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2021, 22:15

Rapid pregăteşte o super lovitură! Un fost atacant de la Everton şi Monaco, bomba verii în Giuleşti. Pentru transferurile lui s-au plătit 34 de milioane de euro!

Lacina Traore

Profimedia

Lacina Traore (31 ani), dublu campion cu CFR Cluj, este aşteptat în Giuleşti, anunţă 1923.ro. Fostul jucător al ardelenilor este ademenit de rapidişti cu un contract valabil pe un an, cu posibilitate de prelungire. Ultima oară la Bandirmaspor, vârful ivorian este liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid continuă revoluţia pe piaţa transferurilor! Un dublu campion cu CFR Cluj e aşteptat în Giuleşti

Lacina Traore a ajuns prima dată la CFR Cluj în 2008, pentru doar 50.000 de euro de la Stade d’Abidjan, din Coasta de Fildeş. Peste doi ani, ardelenii îl vindeau cu suma de 6 milioane de euro, la Kuban Krasnodar. După ce a bifat mai multe echipe, Traore a revenit la CFR în 2019. Traore a jucat de atunci 18 partide pentru campioană şi a dat doar 2 goluri.

Lacina Traore a mai jucat în cariera sa la Anzhi Mahachkala (18 goluri), Everton (1 gol), AS Monaco (11 goluri), CSKA Moscova (6 goluri), Sporting Gijon (2 goluri), Amiens (niciun gol) şi Ujpest (3 goluri). În total, pentru transferurile lui Lacina Traore s-a plătit suma de 34 de milioane de euro.

Citește și:

Rapid s-a descătuşat pe piaţa transferurilor! Junior Morais şi Cristi Săpunaru au semnat cu giuleştenii

Rapid s-a descătuşat pe piaţa transferurilor. Junior Morais şi Cristi Săpunaru au semnat cu echipa pregătită de Mihai Iosif.

Brazilianul de 34 de ani era liber de contract după despărţirea de Gaziantep. În campionatul Turciei a evoluat în 51 de partide şi a oferit 2 pase decisive.

Reclamă

Săpunaru a mai jucat în trei mandate la Rapid. A câştigat alături de alb-vişinii Cupa şi Supercupa României, în 2007. Revine după şase ani la echipa sa de suflet.

„E un moment pe care l-am așteptat de foarte mult timp, reîntoarcerea acasă. Sunt fericit că pot juca la clubul pe care îl iubesc, să am lângă mine prieteni rapidiști, oameni care își doresc performanța și care fac lucrurile foarte profesionist”, a declarat Cristi Săpunaru pe contul de Facebook al Rapidului.

Cristi Săpunaru, Junior Morais, Dragoș Grigore, Nicolae Carnat, Alexandru Albu, Claudiu Belu și Ljuban Crepulja sunt jucătorii transferaţi până acum de Rapid.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și