Închide meniul

Rapid – Sepsi 1-1 | ”A fost cel mai bun răspuns!” Alexandru Ioniță a prins aripi după ce și-a salvat echipa în prelungiri: ”Putem să intrăm în play-off!”

Dragoș Vasile Publicat: 11 februarie 2022, 22:39

Reclamă
Rapid – Sepsi 1-1 | ”A fost cel mai bun răspuns!” Alexandru Ioniță a prins aripi după ce și-a salvat echipa în prelungiri: ”Putem să intrăm în play-off!”

Alexandru Ioniţă a fost dărâmat după Rapid - FC Voluntari 1-2. Decarul celor de la Rapid cu greu şi-a putut găsi cuvintele după şocul din Giuleşti

Alexandru Ioniță, într-un meci pentru Rapid / Hepta

Alexandru Ioniță a prins aripi după ce și-a salvat echipa în prelungiri

”A fost cel mai bun răspuns pe care puteam să îl dau. Trebuia să mai am și noroc. Îmi doresc să îmi revin și să mă aflu în forma în care eram când am debutat la echipa națională. Am încredere că putem să intrăm în play-off”, a declarat Alexandru Ioniță la finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Albu, exasperat după Rapid – Sepsi 1-1: ”Este blestemul nostru!”

Rapid – Sepsi s-a încheiat 1-1, iar Alexandru Albu este exasperat după al patrulea egal consecutiv. Mijlocașul și-a lăsat echipa în inferioritate numerică, în minutul 33, când a fost eliminat direct de Sebastian Colțescu.

”N-a fost de roșu, se poate vedea pe reluări. Mi-am pus echipa să alerge mult mai mult. Mă bucur că au putut să scoată un punct. Galbenul a fost primit corect, am recunoscut. Nu a fost de roșu. Secundul tot repeta roșu. Sper să nu fie supărați colegii pe mine. Acesta este blestemul nostru. 

Face parte din fotbal. Este primul meu roșu și nu voiam să iau acest cartonaș până nu mă las de fotbal. Suntem într-un colaps, dar ca joc am arătat bine. Toți suntem de vină. Trebuie să fim mai concentrați. Chiar dacă întâlnim campioana, așa și acum mergem la victorie. Eu sper și voi fi lângă colegi. Avem nevoie de puncte și vom face un meci bun”, a declarat Alexandru Albu la finalul meciului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și